Master International Transport

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van de training

Een multidisciplinair meester gespecialiseerd in het transport die high-level executives treinen aan de behoeften van transport ontmoeten professionals in leiderschap, vooral in Centraal- en Oost-Europa, met een specialisatie in het vervoer op dit gebied systemen.

mogelijkheden

Afgestudeerden zijn werkzaam in het vervoer bedrijven (luchtvaartmaatschappijen, rederijen, het vervoer over de weg, spoor, binnenvaart), organisatoren van vervoer (makelaars, expediteurs, expediteurs, enz.), Infrastructuurbeheerders, koeriersbedrijven, "chargers" bedrijven, logistieke dienstverleners, maar ook in de banken (activafinanciering van vervoer), verzekeringen (passagiers en vracht), etc.

Academische partner en diploma's

Het diploma dat aan het einde van de opleiding wordt uitgereikt, is het diploma van "Master International Economics, International Transport Track - Centraal- en Oost-Europa, Field Law-Economy-Management", Frans staatsdiploma uitgereikt door het University Paris 1 Pantheon. Sorbonne.

Duur van studies en details

Alle cursussen en examens duurt een academisch jaar van oktober tot mei.

Stage-geheugen

Training overspant een academiejaar (twee semesters), gevolgd door een stage van ten minste 3 maanden. De stage is een integraal onderdeel van de opleiding en een voorwaarde van afstuderen.

inschrijving

Studenten van deze cursus worden regelmatig ingeschreven aan de universiteit Paris 1 Panthéon Sorbonne, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

L’ESFAM a été la réponse prompte et adéquate de la Francophonie institutionnelle et de la République de Bulgarie aux besoins de formation des cadres de haut niveau des pays de la région de l’Europe ce ... Lees meer

L’ESFAM a été la réponse prompte et adéquate de la Francophonie institutionnelle et de la République de Bulgarie aux besoins de formation des cadres de haut niveau des pays de la région de l’Europe centrale et orientale, confrontés après 1990 aux difficiles problèmes de gestion de la transition. La décision de création de l’ESFAM a été prise par le 5ème sommet des Chefs d’État et de gouvernement ayant le Français en partage (Ile Maurice, octobre 1993). Lees Minder