Lees de Officiële Beschrijving

Doelstellingen van de training

Een multidisciplinair meester gespecialiseerd in het transport die high-level executives treinen aan de behoeften van transport ontmoeten professionals in leiderschap, vooral in Centraal- en Oost-Europa, met een specialisatie in het vervoer op dit gebied systemen.

mogelijkheden

Afgestudeerden zijn werkzaam in het vervoer bedrijven (luchtvaartmaatschappijen, rederijen, het vervoer over de weg, spoor, binnenvaart), organisatoren van vervoer (makelaars, expediteurs, expediteurs, enz.), Infrastructuurbeheerders, koeriersbedrijven, "chargers" bedrijven, logistieke dienstverleners, maar ook in de banken (activafinanciering van vervoer), verzekeringen (passagiers en vracht), etc.

Academische partner en diploma's

Het diploma dat aan het einde van de opleiding wordt uitgereikt, is het diploma van "Master International Economics, International Transport Track - Centraal- en Oost-Europa, Field Law-Economy-Management", Frans staatsdiploma uitgereikt door het University Paris 1 Pantheon. Sorbonne.

Duur van studies en details

Alle cursussen en examens duurt een academisch jaar van oktober tot mei.

Stage-geheugen

Training overspant een academiejaar (twee semesters), gevolgd door een stage van ten minste 3 maanden. De stage is een integraal onderdeel van de opleiding en een voorwaarde van afstuderen.

inschrijving

Studenten van deze cursus worden regelmatig ingeschreven aan de universiteit Paris 1 Panthéon Sorbonne, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 6 andere vakken van L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management »

Laatst bijgewerkt op April 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Mei 31, 2020
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 31, 2020