Master International Marketing en Brand Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master International Marketing en Brand Management-studieprogramma biedt geavanceerde kennis van zaken, marketing en merkbeheer en voorziet u van de juiste vaardigheden en hulpmiddelen om uw innovatieve ideeën met succes in de praktijk toe te passen.

Bovendien laat het unieke formaat en de holistische, interdisciplinaire benadering van de studie u nieuwe horizonten en zeer actuele onderwerpen verkennen die de Master International Marketing en Brand Management een werkelijk unieke ervaring maken.

Op deze manier evolueer je naar een verantwoordelijke marketing- en merkmanagementspecialist met een breed cultureel begrip en een sterke persoonlijkheid.

Master International Marketing en Brand Management in een oogopslag

PROGRAMMA START

September (Pre-Master: mei)

TAAL VAN INSTRUCTIE

100% Engels

LOOPTIJD

 • 18 maanden (Single Degree)
 • 24 maanden (Dual Degree)

WERKLOOS 90 - 120 ECTS (afhankelijk van de eerste graad)

FORMAT Full-time

HOOGTEPUNTEN

 • 1 van 6 internationale aandachtspunten
 • Internationale marketing- en merkbeheerprojecten
 • 1 geïntegreerd Semester in het buitenland of Dual Degree

TOELATING

 • Eerste academische graad in bedrijfskunde (met uitzondering van Pre-Master)
 • uitstekende Engelse vaardigheden

COLLECTIE € 24.000

MBS BESTE STUDIE MBS biedt een beperkt aantal deelbeurzen aan uitstekende kandidaten.

Module structuur

107778_MA_IM_BM_ModuleStructure.jpgCursus van studies

Het curriculum van de master International Marketing and Brand Management aan de Munich Business School is gebaseerd op vier pijlers:

Core Modules bieden u niet alleen een sterke basis van internationale bedrijfs- en managementkennis en de juiste knowhow om deze toe te passen op de praktijk, maar ze bevatten ook een unieke combinatie van onderwerpen die veel verder gaan dan de inhoud van conventionele bedrijfskunde - het maken van de Master International Marketing en Brand Management een uniek studieprogramma.

Focus Modules zijn exclusief voor de Master International Marketing en Brand Management en zijn speciaal ontworpen om u te voorzien van geavanceerde expertkennis over het begrijpen, creëren en implementeren van marketing- en merkstrategieën, over het beheren van geïntegreerde marketingcommunicatie in een gedigitaliseerde omgeving en nog veel meer expertise op het gebied van hot-topic die u wilt gebruiken om een succesvolle specialist op het gebied van marketing en merkbeheer te worden.

Twee internationale marketing- en merkbeheerprojecten dagen uw vaardigheden al uit tijdens uw studie. In samenwerking met je medestudenten, leer je hoe je een startup marketing- en branding-concept creëert en in de praktijk brengt, en hoe je een marketing- en brandingproject in opdracht van een echt bedrijf kunt uitrollen, uitvoeren en afleveren. De perfecte voorbereiding op je carrière als een innovatieve, verantwoordelijke en wereldwijd gerichte marketing- en merkmanager!

Keuzevakken bevatten verschillende opties om je studie-ervaring aan de Munich Business School verder aan te passen en betrokken te raken bij technologische trends, industrietrends, geluk in bedrijven en nog veel meer onderwerpen die je in staat stellen nieuwe perspectieven te ontdekken.

Master International Marketing en Brand Management - Praktijkprojecten

Internationale marketing- en merkbeheerprojecten dagen je vaardigheden al uit tijdens je studie. In samenwerking met je medestudenten, leer je hoe je een startup marketing- en branding-concept creëert en in de praktijk brengt, en hoe je een marketing- en brandingproject in opdracht van een echt bedrijf kunt uitrollen, uitvoeren en afleveren. De perfecte voorbereiding op je carrière als een innovatieve, verantwoordelijke en wereldwijd gerichte marketing- en merkmanager!

Internationale focus

Hoewel overal fundamentele bedrijfsprincipes van toepassing zijn, wordt elke internationale markt gevormd door zijn eigen politieke, culturele en historische landschappen. Een groot deel van het cursuswerk is daarom gericht op het verkennen van internationale markten, internationale bedrijfsmethoden en specifieke economieën die momenteel van invloed zijn op wereldwijde activiteiten.

Tijdens je Master Studies aan MBS, kies je één Internationale Focus per semester.

Term 1 (september-december)

 • Zakendoen in Duitsland
 • Zaken in China I
 • Zaken in Latijns-Amerika I

Term 2 (januari-mei)

 • Zaken in Europa
 • Bedrijf in China II
 • Bedrijf in Latijns-Amerika II
 • Zakendoen in de VS.
 • Zakendoen in opkomende markten

Master Internationale Marketing en Brand Management - Semester in het buitenland en Dual Degree

Het semester in het buitenland bij een van de meer dan 60 partneruniversiteiten van MBS wereldwijd zal een onvergetelijke ervaring voor u vormen. Door een semester door te brengen aan een internationale universiteit, vergroot u uw interculturele competenties en kennis van vreemde talen en vindt u vrienden voor het leven.

European Business Summer - "Gateway to Germany"

Na het tweede semester hebben internationale studenten de mogelijkheid om de zomerschool van Zagreb School of Economics and Management (ZSEM) in Kroatië te bezoeken. Verder kunnen ze een intensieve taalcursus Duits volgen en een loopbaan- en sollicitatietraining voor de Duitse arbeidsmarkt volgen in het MBS (periode: juni tot augustus).

Dual Degree

De samenwerking tussen de Munich Business School en gerenommeerde internationale universiteiten biedt u de mogelijkheid om binnen twee jaar twee verschillende masterdiploma's te behalen.

De algemene structuur van de Dual Degree-programma's is twee semesters bij MBS plus twee semesters bij de partnerinstelling, gevolgd door de masterscriptie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades ... Lees meer

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades for internationality and practical relevance and among others, ranked by Trendence Employability Ranking 2016 as 1st amongst all private universities of applied sciences, including all academic subjects across Germany. Lees Minder