Master International Business and Economic Diplomacy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De gamechangers van morgen in het internationale bedrijfsleven

Tegen de achtergrond van de huidige economische en politieke ontwikkelingen, erkent u het belang van internationale zakelijke relaties en speelt u hierop in om succesvol te zijn op internationale markten.

Onze masteropleiding is gericht op het ontwikkelen van brede, toekomstgerichte expertise met betrekking tot internationaal management en economische diplomatie.


Doelgroep

Je bent geïnteresseerd in de uitdagingen van het internationale bedrijfsleven en de impact van economische diplomatie. Wij hebben de passende masteropleiding voor jou. Het programma International Business and Economic Diplomacy geeft je managementvaardigheden waarmee je je met een gerust hart kunt handhaven in een competitieve en voortdurend veranderende omgeving. Het bevat ook uiteenlopende praktische elementen, met een focus op voortdurende verbetering van soft skills en onderzoekstechnieken, die allemaal uw inzetbaarheid verbeteren.


Careers

Nadat je bent afgestudeerd aan het masterprogramma International Business and Economic Diplomacy, heb je geavanceerde kennis van management, evenals expertise in economische en politieke analyse en onderhandelen. Dit betekent dat u bij uitstek in staat bent om verschillende rollen te vervullen in private en publieke organisaties met een internationale focus.


Programma details

Het samenspel tussen de kernelementen van het programma, internationale zaken en economische diplomatie, stelt onze afgestudeerden in staat om een rol te spelen in de internationaliseringsprocessen van bedrijven.

Dankzij hun gedegen kennis van de internationale marktdynamiek kunnen afgestudeerden het bedrijfspotentieel identificeren en hun expertise ondersteunt ook de succesvolle uitvoering van deze commerciële activiteiten door het opzetten van een netwerk van belangrijke internationale belanghebbenden.

Tijdens de opleiding kun je je opleiding personaliseren door het keuzevak van jouw keuze te selecteren.


Hoogtepunten / keuzevakken
 • Handelsbeheerstrategieën
 • Internationale economische betrekkingen

In een oogopslag
 • Duur: 2 jaar / 4 semesters
 • Formaat: parttime
 • Voertaal: Engels
 • Academische graad: Master of Arts in Business (MA)
 • Inname: jaarlijks, elk jaar in september
 • Studiekosten: per semester € 363,36 voor EU / EER-burgers, € 3900 voor niet-EU / EER-burgers


Voor meer informatie over

 • de toelatingseisen,
 • de toelatingsprocedure,
 • belangrijke data en deadlines en
 • de online applicatie

raadpleeg onze website www.fh-krems.ac.at .

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Lees meer

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Lees Minder
Krems an der Donau