Lees de Officiële Beschrijving

Doelstellingen van de training

Om studenten voor kwesties met betrekking tot innovatie en creativiteit (ontwerp, ontwikkeling, het beheer, coaching, financiering) en het ontwikkelen van ondersteunende activiteiten van de loopbaan van kunstenaars te bereiden vanuit het perspectief van het management, economie en recht. Leermiddelen en de culturele sector management technieken, methodologie project, en de oprichting van het bedrijfsleven of activiteit.

mogelijkheden

De opleiding bereidt studenten voor op functies bezetten: project manager, kunstenaar manager, producer, keerder, directeur productie, tour directeur of de productie, technische sales manager, sales executive, directeur van communicatie of public relations , marketing director.

Academische partner en diploma

De training wordt georganiseerd in samenwerking met Université Lumière Lyon 2 (Frankrijk). Het diploma dat aan het einde van de opleiding wordt uitgereikt, is de "Master of Law-economie-management, professionele focus, vermelding Management of innovation, specialty Care carrières van kunstenaars", Frans staatsdiploma uitgereikt door de Universiteit van Lyon 2 Licht.

onderwijs

Alle cursussen en examens duurt een academisch jaar, van oktober tot mei.

Stage-geheugen

De stage is een integraal onderdeel van de opleiding en een voorwaarde van afstuderen. Het begint na het einde van de klassen en vindt plaats in een sociale onderneming of niet-gouvernementele organisatie die actief zijn in het land van herkomst van de student, Bulgarije, Frankrijk of België.

inschrijving

Studenten van deze cursus worden regelmatig ingeschreven aan de universiteit van Lyon 2, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 6 andere vakken van L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management »

Laatst bijgewerkt op April 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Mei 31, 2020
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 31, 2020