Master in wereldwijde verkoop en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

meester in de wereldwijde verkoop en marketing

Bent u geïnteresseerd in de cross-culturele uitdagingen die de globalisering van de wereldeconomie? Bent u geïnteresseerd in het werken in de exportsector of wil je nog graag in het buitenland gaan wonen een internationale leven in ieder geval voor een paar jaar? Oostenrijkse export economie is er in geslaagd de instelling internationale normen op vele gebieden, met name in industriële installaties, machines en technische producten. Deze wereldwijde activiteiten genereren een grote vraag naar gekwalificeerde sales en marketing personeel. Het Master programma "Global Sales en Marketing" (GSM) leidt je ontwikkelen en beheren van de toekomst Sales, Sales Management en Marketing activiteiten voor internationale bedrijven.

De taal van het collegegeld is ENGELS.

De "Cross-cultural management en opkomende markten centrum" is ook het omgaan met onderzoeksprojecten met betrekking tot cross-cultural management.

Informatie

  • Graad: Master of Arts in Business (MA)
  • Duur: 4 semesters (120 ECTS)
  • Jaarlijkse instroom: 35
  • Organisatie: full-time (van woensdag tot en met zaterdag, laat extra parttime werkzaamheden); part-time (vrijdagmiddag en zaterdag + een intensieve week per jaar)
  • Toelatingseisen: Voltooid bachelor- of masterdiploma met economie en Engels achtergrond.
  • Toepassing: Online op 30 juni ten laatste. Als niet-Europese burger deadline is 31 maart!
  • Voertaal: 100% Engels
  • Toelatingsprocedures: Interview, Case study, testen
  • Verplichte semester in het buitenland: Gelegenheid om te studeren aan een van onze partner universiteiten in het 2de semester.

Voor de beste studenten bieden wij ook een aantal double degree mogelijkheden.

Sales en Sales Management

Je zult in staat om te conceptualiseren, evalueren, naar voren te duwen en strategische verkoop beslissingen te controleren. U zult de veelvuldige lagen van het onderwerp "Sales" uit het perspectief van bijvoorbeeld innovatie, cross cultural management, inkoop begrijpen en logische alternatieven voor proactief actie voor jezelf te ontwikkelen.

B2B marketing

Je zult in staat te ontwikkelen en naar voren te duwen strategische Marketing concepten voor investeringsgoederen inclusief achtergrond uitdagingen van de cross-culturele aard. U krijgt een grondige kennis van de specifieke kenmerken van organisatorisch koopgedrag te verwerven en je in staat zijn om-marketing gerelateerde beslissingen te nemen op basis van diepgaande analyses zullen zijn.

Cross-culturele Sales and Management

U krijgt een grondige kennismaking met culturele verschillen en overeenkomsten over de hele wereld te krijgen om u in staat om te reageren op een professionele manier als ze geconfronteerd worden met de uitdagingen van die soort. De verplichte semester in het buitenland en excursies zal u meer diepgaande cross-culturele inzichten geven.

Praktische vaardigheden

Als een "University of Applied Sciences" -programma, verbinden we een complexe structuur van de wetenschappelijke achtergronden die nodig is bij de onmiddellijke toepassing in het echte industriële leven, vooral in de EU als de binnenlandse markt en in opkomende markten.

Management- en leiderschapsvaardigheden

Een speciale module zal je de kans om goed inzicht in management en leiderschap uitdagingen van een internationale functieprofiel ontwikkelen.

Specialisatie

In semester 3, het programma biedt een intensieve specialisatie in zowel B2B-Marketing en Sales Management in om uw kennis te verdiepen in deze gebieden.

De geografische focus van het programma ligt op de EU als de 'thuismarkt' en op de opkomende markten.

Beroepsprofielen

Het beheer van de wereldwijde B2B en dienstenmarkten moet enthousiaste sales georiënteerde leiderschap persoonlijkheden die in staat zijn om te ontwikkelen en naar voren te duwen complexe sales processen voor specifieke markten en hun culturen.

De basis voor dat alles is een diepgaand begrip van de organisatorische koopgedrag und de ontwikkeling en het beheer van de marketing- en verkoopconcepten voor complexe combinaties van producten en diensten voor de internationale markten met cross culturele uitdagingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the r ... Lees meer

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the requirements of regional scientific and research needs. Lees Minder
Wels , Steyr , Hagenberg , Linz + 3 Meer Minder