Master in web design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master's in Web Design

In een maatschappij waarin afdrukken op papier wordt steeds minder vaak dagelijks, en waar de inhoud waarschijnlijk via schermen te ontvangen, is er een groeiende behoefte aan professionals uit de grafische sector om een ​​eenvoudig te gebruiken, verantwoordelijke en aantrekkelijke respons om de uitdagingen van de gebruikers van on-line-platforms.

De democratisering van de technologie heeft de constante consumptie van inhoud een van de meest voorkomende gewoonten van mensen gemaakt. Elk moment heeft zijn eigen inhoud, dat op zijn beurt verteerd via verschillende soorten apparaten. Dit is de taak van de ontwerper veranderd in een meer complex, dat specifieke opleiding eist in het web context, omdat het wordt geregeerd door zijn eigen regels en codes. Derhalve heeft de rol van de baan designer radicaal verschilt van die van de grafische ontwerper te worden.

De groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals voor de on-line sector is de discipline van webdesigner een essentiële training voor iedereen die toetreden hooggekwalificeerde teams en te participeren in zeer boeiende projecten gemaakt.

ALGEMENE DOELSTELLINGEN

Training multidisciplinaire ontwerpers die een uitstekende beheersing van de bijzonderheden van de on-line medium zal hebben: - Ze zullen in staat zijn om een ​​holistisch begrip van een digitaal project, van het bedrijf aan de technische architectuur.

  • Zij zullen een bijdrage leveren met hun eigen waarde als webdesign specialisten om geconsolideerd teams.

  • Zij zullen in staat zijn om de procedures van incrementele repetitief werk te begrijpen en vertrouwd te raken met de waarde van de methoden zoals Agile en Lean, die zich snel verspreiden in de meest innovatieve technologische bedrijven.

SYLLABUS

Deze cursus wordt georganiseerd in 7 modules en is voltooid op het uitdelen in de Final Project.

  • Module I - De basis van website-technologie
  • Module II - De taal van het web
  • Module III - UX
  • Module IV - Werkprocessen
  • Module V - Mobiele telefoons en andere apparaten
  • Module VI - Ontwikkeling
  • Module VII - Business-

FACT SHEET

Edit: 2nd Edition

Kwalificatie: In Web Design Master's geaccrediteerd door de Universidad de Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

CREDITS: 60 ECTS

School periode: Van 19 oktober 2015 tot en met mei 2016. Final Project Presentatie: juni 2016

Tijdschema: Maandag tot donderdag van 19u tot 22u

Mode: Ter plaatse

Taal: Spaans

Prijs: 6600 €

Toegang: Afgestudeerden. Undergraduate graden in de Beeldende Kunst en Vormgeving, en die verband houden met de volgende professionele categorieën: interieur design, grafisch ontwerp, industrieel design en kunst toegepast op kleding. Professionals uit de sector, zonder specifieke opleiding, maar wie kan professionele expertise te tonen. Aanvragers zullen een selectie ondergaan voor aanvaarding op de cursus.

Waarnemingen: Laptop vereist. Intensieve cursus Spaans voor buitenlandse studenten bereid zijn toe te passen op de Master degree (keuzevak). Van 10 september tot en met oktober, 2; van maandag tot vrijdag (4 uur / dag) - 395 €.

Laatst bijgewerkt op jun 2015

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder