Aanvragen voor 2017 zijn nu gesloten. De Master in Urban Studies is een multidisciplinaire masteropleiding, inclusief cursussen in Planning, Politieke Studies, Sociologie en Geschiedenis. De mate is onderzoeksgerichte en geschikt voor studenten gericht op het ontwikkelen en consolideren van hun onderzoek vaardigheden, voor een loopbaan met onderzoek in de academische, NGO, mondiale instellingen en overheidsinstanties. De meeste docenten die betrokken zijn hebben zowel een sterke academische achtergrond en activist ervaring, en de mate richt zich meer specifiek rond vraagstukken van stedelijke politiek en bestuur, de lokale democratie en rechtvaardigheid, de processen en de politiek van beleidsvorming in de steden van het zuiden.

Voordelen van het programma

  • Een multidisciplinaire opleiding om complexe objecten, zoals steden en stedelijke dynamiek benaderen
  • Een sterke opleiding door onderzoek, met een oriëntatie op actuele politieke vraagstukken voor de steden van Zuid / Zuid-Afrikaanse steden

Curriculum Outline / Modules onderwezen

  • Steden van het zuiden
  • Gemeenschap Deelname aan Urban Governance: theorieën, discoursen en praktijken
  • Democratische Theorie
  • Onderzoeksmethoden & Computer gebaseerde grafische vaardigheden
  • Electieve: Sociale Bewegingen Staat en geweld; The Making of Urban Zuid-Afrika; Gemeentelijke planning; Huisvesting Theorieën, beleid en praktijken.

Sluitingsdata

31 oktober 2018

DUUR

Duur bijv. F / T of P / T door onderzoek of door cursussen en onderzoek enz. 1 jaar fulltime, 2 jaar parttime. Wekelijkse lessen (geen blokrelease of avondlessen. Cursuswerk (50%), onderzoek (50%)

Carrière

Onderzoek in de academische wereld (PhD); in ngo's, mondiale of overheidsinstellingen (voor beleidsontwikkeling of pleitbezorging)

Toelatingseisen

Honours diploma in planning / ontwikkeling / sociale wetenschappen discipline; Gemiddeld Honours-cijfer boven 65%. Een sterke motivatiebrief met een zichtbare interesse voor onderzoek.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van University of the Witwatersrand »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Applications for 2017 are now closed
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications for 2017 are now closed
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications for 2017 are now closed
Einddatum