Master in topografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in topografie

Het programma omvat volgende cursussen:

Underground & Marine Survey

Het doel van deze cursus is om de methoden en de instrumenten die worden gebruikt om de opmetingen te vestigen in de tunnels uit te leggen, de off-shore landmeten, en het verband tussen dit werk en dat volbracht op het aardoppervlak, inleiding tot offshore survey, zeekaarten, marine natuurlijk ECHOSOUNDERS en diepte metingen combineert echolood en GPS observatie, productie van zeekaarten.

Geomatics voor Civil Works

Specifieke toepassingen van de principes en technieken geïntroduceerd in eerdere landmeetkundige cursussen worden toegepast op een reeks van technische projecten in deze cursus. De nadruk zal echter liggen op de praktische toepassing van deze kennis in praktische projecten. Lineaire measurements- veldwerk praktijk. Nivellering, Hoekige meting, het opbouwen van vaststelling, de bouw enquêtes, wegen werken-curve berekening, wegen Works-vaststelling, afvoer en leidingen, hoogte spanning elektriciteit. Hydrografische

Master Thesis

Dit project kan voor worden ingeschreven in het laatste semester voor het afstuderen. Het project is bedoeld om de student totale formele kennis toe te passen om een ​​echt probleem op het juiste professioneel niveau. In die zin zal het ontwikkelen en testen van de mogelijkheid om te definiëren en analyseren van het probleem, om oplossingen voor het probleem te ontwikkelen, om de nodige beslissingen te nemen, om te zetten ideeën om in bruikbare resultaten en om te gaan met het onverwachte problemen die bij het testen en evalueren. Dit alles moet worden bereikt tegen een strak tijdschema binnen de beperkte middelen en met inachtneming van de veiligheid, sociale en ethische overwegingen. Kortom, het project is een goede test van de totale capaciteit in de techniek of landmetingen of GIS. Het project is bedoeld om de student totale formele kennis toe te passen om een ​​echt probleem op het juiste professioneel niveau. In die zin zal het ontwikkelen en testen van de mogelijkheid om te definiëren en analyseren van het probleem, om oplossingen voor het probleem te ontwikkelen, om de nodige beslissingen te nemen, om te zetten ideeën om in bruikbare resultaten en om te gaan met het onverwachte problemen die bij het testen en evalueren. Dit alles moet worden bereikt tegen een strak tijdschema binnen de beperkte middelen en met inachtneming van de veiligheid, sociale en ethische overwegingen. Kortom, het project is een goede test van de totale capaciteit in de techniek of landmetingen of GIS.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Lees Minder