Master in Sustainable Energy Systems

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in duurzame energiesystemen

Wat betekent duurzaamheid voor u betekenen? Vandaag de dag is duurzaamheid de sleutel nodig om de nodige verbeteringen in de energievoorziening te maken, en meer specifiek op het gebied van energiegebruik en consumptie. Worden natuurlijke hulpbronnen uitgeput en ondergaan meer complexe aanbestedingsprocedures, dus het maken van de noodzaak om een ​​gespecialiseerde kennis op het gebied van de duurzame energiesystemen van de toekomst te hebben.

Wie zoeken we?

 • Bent u creatief uitgedaagd en op zoek te veranderen hoe de duurzaamheid van invloed op de mondiale energiemarkt? Vindt u denken buiten de "box", terwijl tegelijkertijd het ontwerpen van een betere versie van het?
 • Heeft u een techniek of wetenschap achtergrond, en zijn op zoek naar uw onderwijs te bevorderen?
 • Bent u op zoek naar een carrière als een engineering specialist met een zeer gewilde internationale skillset beginnen?

Kom bij ons in Pionieren de Toekomst!

Informatie

 • Kwalificatie: burgerlijk ingenieur (MSc)
 • Duur: 4 semesters (120 ECTS)
 • Nieuwe Admissions: 23 studenten per jaar
 • Wijze van Studie: Full-time
 • Toelatingseisen: Voltooid Bachelor in de ingenieurswetenschappen of technisch gebied; sterke kennis van het Engels
 • Voertaal: 100% Engels
 • Start: Programma begint pas in september

Waarom studeren bij ons?

De Master of Sustainable Energy Systems programma is ontworpen om studenten van verschillende technische disciplines te voorzien van een dieper begrip van hoe te ontwikkelen, te plannen en op de markt efficiënte technologieën voor duurzame productie en omzetting van energie, terwijl ook het uitrusten van studenten met de nodige vaardigheden om een ​​te worden internationale ingenieur.

De kern van het programma is opgebouwd rond hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, windenergie, waterkracht en biomassa, en hoe ze efficiënt te gebruiken. Als zodanig, het programma biedt studenten met zowel een technische en praktische aanpak die nodig is bij het omgaan met een verscheidenheid van verschillende onderwerpen. Zo zou je de juiste vaardigheden hebben om te communiceren met een proces engineer bij de stalen fabriek of zonne-faciliteit, en in staat om een ​​energie-efficiënte (besparing) oplossing nauwkeurig te bieden zou zijn.

Praktijkgerichte Degree Programme

Als een hogeschool, we nauw samenwerken met de lokale industrie en bedrijven in de regio, alsmede met diverse internationale degenen. Deze verbindingen mogelijk te maken, u, de student, de ontwikkeling van zeer gewilde vaardigheden, zoals u praktische zal winnen, hands-on ervaring die uiteindelijk verhoogt je niveau van inzetbaarheid. Verdere interdisciplinaire en toegepaste onderzoeksprojecten zal u toelaten om de relaties met de lokale industrie en internationale bedrijven over je studie te versterken.

Doelgroep

Dit programma is gericht op afgestudeerden die beschikken over een bachelor's degree (of gelijkwaardig van ten minste 180 ECTS) in de ingenieurswetenschappen of een andere technische vakgebied.

De jaarlijkse instroom is 23 studenten per jaar. Studenten worden geselecteerd op basis van een schriftelijke aanvraag en persoonlijke interview (s). Vanwege het internationale karakter van het programma, streven we naar het verstrekken van studenten met een cultureel diverse leeromgeving, lokale Oostenrijkse studenten en studenten uit de hele wereld bij elkaar te brengen.

School of Engineering en Milieuwetenschappen

De Master of Sustainable Energy Systems wordt aangeboden op de Wels Campus, in de School of Engineering and Environmental Sciences, dat deel uitmaakt van de Hogeschool van Opper-Oostenrijk. Wels is een historische stad met een sterke industrie en biedt grote kansen op werk. Wels is gelegen in de prachtige regio Opper-Oostenrijk. Volg de links voor meer informatie over Wels en Oberösterreich.

Kwalificatie en toekomstige carrière

De focus van het programma is opgebouwd rond de principes over hoe de vraag naar veilige, kostenefficiënte duurzame energiesystemen te beheren. Daarom is het curriculum bestaat uit cursussen die de kennis van een van studenten op gebieden zoals het gebruik van duurzame energiebronnen, energie-systemen en de distributie zal verrijken, zowel in termen van de technische kennis en praktische vaardigheden ontwikkeling. Bovendien zal cursussen over onderwerpen zoals het bedrijf van energie, wettelijke kaders, zowel de EU en de internationale regelgeving, en de ecologische evaluatie van de energiestromen worden onderzocht in detail.

Vanwege het internationale karakter van dit programma, zal een deel van de cursussen gericht op de internationale onderhandelingen, interculturele communicatie en aanpassing, en de ontwikkeling van taalvaardigheden. Samen met cursussen die zijn bedoeld om soft skills van een student en een module voor het bedrijfsleven administratie te versterken, zullen deze afgestudeerden in staat stellen om ondernemingen met betrekking tot projecten op het gebied van energietechniek en duurzame energie te produceren, distribueren en producten te ontwikkelen of te raadplegen in een (inter ) nationale veld.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om:

 • Combineer technische know-how met economische principes
 • Implementeren en beheren van onderzoeksprojecten volgens de moderne management methoden
 • Raadplegen banken / verzekeraars over zaken die het burgerlijk recht, contractenrecht, ondernemingsrecht, octrooirecht, concurrentie regelgeving bevatten, en schulden kwesties

Afgestudeerden zal werken als (senior) ingenieurs of projectleiders op het gebied van energie-efficiëntie, waarin ze in staat om potentiële energiebesparing en / of energie-efficiëntie of project planning, en de realisatie van duurzame energie centrales te identificeren zijn. Dit betekent dat de afgestudeerden in staat zijn om werk te vinden in zijn:

 • Energie-intensieve industrieën, zoals met nutsbedrijven
 • Energieadvies
 • Energie engineering voor systemen zoals in elektriciteitscentrales of fotovoltaïsche
 • Energy technicus

Taken afgestudeerden 'zou kunnen zijn:

 • De planning en het begrijpen van grootschalige energie generatoren, werken met windenergie, waterkracht
 • Identificatie van energiebesparing potentieel door de aanbeveling van geschikte producten / systemen
 • Implementatie van energie-efficiënte projecten
 • Exploitatie en het onderhoud van energiesystemen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the r ... Lees meer

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the requirements of regional scientific and research needs. Lees Minder
Wels , Steyr , Hagenberg , Linz + 3 Meer Minder