Master in supply chain management en logistiek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

In een geglobaliseerde en steeds competitiever wordende economie, moeten bedrijven overleven in de markt, continue verbeteringen aanbrengen in de niveaus van efficiëntie, productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit, en het serviceniveau aan klanten behouden en verbeteren.

Een van de meest kritieke gebieden in bedrijven die ons kunnen helpen om deze doelen te bereiken, zijn de operaties en, in het bijzonder, supply chain management end-to-end (van leveranciers tot klanten). In deze omgeving, die maximale kostenefficiëntie en flexibiliteit vereist voor onvoorziene veranderingen in de vraag, wordt professioneel beheer van de toeleveringsketen een essentieel concurrentiemiddel voor bedrijven om verschillende waarde aan hun klanten te bieden en om winstgevend te zijn. De Master in Supply Chain Management geeft een overzicht van de supply chain met een multidisciplinaire aanpak en een optimale combinatie van content design en planning en implementatie en management.

De Master in Supply Chain Management & Logistics van EAE stelt deelnemers in staat om met succes posities in het operatiegebied te ontwikkelen en biedt de professionele veelzijdigheid die nodig is om garanties op het gebied van inkoop, planning, productie, logistiek en distributie het hoofd te bieden. Het is een programma dat is ontworpen om uw carrière te verbeteren tot een maximaal ontwikkelingsniveau. Professioneel uitgerust om een strategisch perspectief van Operations Management en in het bijzonder logistiek en Supply Chain Management te ontwerpen, implementeren en onderhouden.

Redenen om EAE's Master in Supply Chain Management & Logistics te volgen

 1. EAE, gecertificeerde school
  EAE is gecertificeerd door de Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) om programma's voor het beheer van schoolbenodigdheden te bieden.


 2. Ranglijsten
  De beste meester op logistiek gebied onderwezen in Madrid en Barcelona, volgens de ranglijst van de beste 250 meesters van "The World"; en behoort tot de 80 beste ter wereld in hun vakgebied als Eduniversal.


 3. Bereid je voor op professionele certificering
  Het curriculum en lesmateriaal zijn bedoeld voor studenten die het niveau 1 examen SCPRO willen behalen.


 4. Bezoeken aan bedrijven
  Het programma omvat de ontwikkeling van het logistieke plan gedurende de master en bezoeken aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in Supply Chain Management, waardoor dit het meest praktische en uitgebreide programma is dat wordt aangeboden.


 5. Inzetbaarheid
  Volgens Randstad zijn medewerkers met betere vooruitzichten voor 2015 projectmanagers, procesingenieurs en specialisten in supply chain management.

Doelen

De Master in Supply Chain Management & Logistics is ontworpen om de volgende doelstellingen te bereiken:

 1. Voorraadketenbeheer
  Deelnemers een gedegen training geven in supply chain management, waarbij ze diep inzicht krijgen in de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen in bedrijfsmanagement.
 2. Leiderschap in operaties en logistiek
  Leiding geven aan een operationele of logistieke afdeling in lijn met de laatste ontwikkelingen in distributie-, consumenten- en leveranciersnetwerken, evenals nieuwe methoden voor het beheer van ons netwerk en kanaalrelaties.
 3. Kyes naar e-Logistics
  Beheersing van de sleutelfactoren in nieuwe bedrijfsmodellen op basis van e-commerce en inzicht in hoe deze traditionele systemen van logistiek management beïnvloeden.
 4. Informatie technologieën
  Het toepassen van de laatste ontwikkelingen in informatietechnologie op supply chain management om zo meer toegevoegde waarde te genereren.
 5. Ontwikkeling van uitvoerende vaardigheden
  Stimuleren van de ontwikkeling en verbetering van persoonlijke en uitvoerende vaardigheden, met als doel de efficiëntie van de besluitvorming te vergroten en de capaciteit voor het opsporen, analyseren en oplossen van problemen te versterken.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder