Master in Supply Chain Management & Logistiek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Master in supply chain management & logistiek

In een geglobaliseerde, en meer en meer concurrerende economie, bedrijven nodig hebben om te overleven in de markt, om continue verbeteringen aan te brengen in de mate van efficiëntie, productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit, het behoud en de verbetering van het niveau van dienstverlening aan klanten.

Een van de meest kritieke gebieden in bedrijven die ons kan helpen om deze doelen te bereiken is de Operations en, met name, Supply Chain Management End-to-End (van leveranciers naar klanten). In deze omgeving, die een maximale kostenefficiëntie en flexibiliteit om onvoorziene veranderingen in de vraag vereist, professioneel beheer van de supply chain wordt een vitale concurrerende hulpmiddel voor bedrijven om differentiële waarde te bieden aan hun klanten, en winstgevend te zijn. t

De Master Supply Chain Management biedt een overzicht van de supply chain met een multidisciplinaire aanpak en een optimale combinatie van contentontwerp en -planning en -implementatie en -beheer.

De Master in Supply Chain Management van EAE kunnen de deelnemers om posities in het operatiegebied met succes te ontwikkelen, en zorgt voor de professionele veelzijdigheid die nodig is om te gaan met garanties op het gebied van inkoop, planning, productie, logistiek en distributie. Het is een programma ontworpen om je carrière te verbeteren tot een maximum niveau van ontwikkeling. Professioneel uitgerust voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een strategisch perspectief van Operations Management en in het bijzonder, logistiek en Supply Chain Management.

Redenen voor het nemen van EAE's Bachelor Degree in Business Administration and Management:

 1. EAE, gecertificeerde school
  EAE is gecertificeerd door de Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) om programma's voor aanbodbeheer voor scholen te bieden.
 2. rankings
  De beste meester van het logistieke gebied onderwezen in Madrid en Barcelona, ​​volgens de ranglijst van de top 250 meesters van "The World"; en behoort tot de 80 beste ter wereld op hun vakgebied als Eduniversal.
 3. Bereid je voor op professionele certificering
  Het curriculum en het lesmateriaal zijn bedoeld voor studenten die met succes het SCPRO-examen van niveau 1 willen afleggen.
 4. Bezoeken aan bedrijven
  Het programma omvat de ontwikkeling van het logistiekplan doorheen de master en bezoeken aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in supply chain management, waardoor dit het meest praktische en uitgebreide programma wordt aangeboden.
 5. employability
  Volgens Randstad zijn medewerkers met betere vooruitzichten voor 2015 projectmanagers, procesingenieurs en specialisten in supply chain management.

Doelstellingen

De Master in Supply Chain Management & Logistiek is ontworpen om de volgende doelstellingen te bereiken:

 1. VOORRAADKETENBEHEER
  Deelnemers een gedegen opleiding geven in supply chain management, diepgaand inzicht verwerven in de nieuwste trends en nieuwe ontwikkelingen in bedrijfsbeheer.
 2. LEIDERSCHAP IN VERRICHTINGEN EN LOGISTIEK
  Op weg naar een operationele of logistieke afdeling in lijn met de nieuwste ontwikkelingen in distributie-, consumenten- en leveranciersnetwerken, evenals nieuwe methoden voor het beheren van onze netwerk- en kanaalrelaties.
 3. SLEUTELS VOOR E-LOGISTIEK
  Het beheersen van de belangrijkste factoren in nieuwe bedrijfsmodellen op basis van e-commerce en inzicht in hoe deze van invloed zijn op traditionele systemen voor logistiek management.
 4. INFORMATIE TECHNOLOGIEËN
  De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie toepassen op supply chain management om meer toegevoegde waarde te genereren.
 5. ONTWIKKELING VAN UITVOERENDE VAARDIGHEDEN
  Stimuleren van de ontwikkeling en verbetering van persoonlijke en uitvoerende vaardigheden, met het doel de efficiëntie van de besluitvorming te vergroten en de capaciteit voor de detectie, analyse en oplossing van problemen te vergroten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder