Master in Project Management

Siberian State Aerospace University SibSAU

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in Project Management

Siberian State Aerospace University SibSAU

Projectmanagement

Het doel van de masteropleiding «Project Management» is een management training van professionals die in staat zijn om uitdagingen op het gebied van projectmanagement op verschillende bedrijfsgebieden doeltreffend te kunnen oplossen.


Het leren gaat naar het opbouwen van analytisch denken van studenten die het mogelijk maakt om met redenen omkleed managementbeslissingen te maken; vaardigheden om projecten op verschillende zakelijke gebieden te ontwikkelen en te implementeren. Het leren stelt studenten in staat om diepgaande kennis in projectmanagementmethoden en -instrumenten te verwerven; expertise opdoen in factoren 'onderzoek, analyse en prognose in binnen- en buitenprojectomgeving; projecten ontwikkeling en implementatie; prestatie evaluatie van beslissingen genomen.


Meesters in «Project Management» zijn gekwalificeerd voor professionele werkzaamheden in: planning en implementatie van projecten in verschillende bedrijfsgebieden; organisatorische implementatie van project management; strategische planning van organisatorische projectactiviteiten; projectprestatie evaluatie en voortzetting van wetenschappelijk werk in postdoctorale studie.


Afstudeerstoel: voor internationaal personeel en projectmanagement van de International Higher Business School.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Rusland - Krasnojarsk, Kraj Krasnojarsk
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates