Master in Project Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Project Management

Universidad EAN creëert leiders in projectmanagement, die als leidinggevenden en consultants en onderzoekers werken op nationale en internationale projecten. Het masterprogramma in Projectmanagement van de Universidad EAN draagt ​​bij tot de economische, politieke en maatschappelijke ontwikkeling door middel van de bijdrage van afgestudeerden in publieke of private organisaties, die projecten uit het ontwerppunt leiden, in planning, implementatie, monitoring en bij het sluiten.

De Master in Project Management van Universidad EAN geeft een complete en uitgebreide visie in Project Management. Het programma behandelt de context waarin de manager de activiteiten, technieken en instrumenten verricht die nodig zijn om projecten en technieken effectief te beheren in individueel en collectief human resource management direct bij het voldoen aan projectdoelstellingen en belangenbelangen.

Vanuit het algemeen ontwikkelt de Masters in Project Management van Universidad EAN gedragsvaardigheden met betrekking tot het menselijk leven, functionele vaardigheden die verband houden met acties en holistische competenties die verwijzen naar de "knowhow" of expertise in specifieke contexten.


Competenties van de Graduate

  • Ontwerp, beheren en directe verschillende soorten projecten volgens de internationale normen van PMI ®, Project Management Institute.
  • Maak een adequaat organisatorisch klimaat voor degenen die betrokken zijn bij een project om processen te ontwikkelen die kennis creëren, genereren en verspreiden.
  • Leadconsultatie en onderzoeksprojecten toegepast op Project Management, toepassen van master level expertise en de richtlijnen van internationale normen zoals PMI ®.
  • Begrijpt projectmanagement vanuit een ondernemend perspectief en toepassen van complex, strategisch en globaal denken.
  • Leid elk stadium en proces van de levenscyclus van het project, waarin de omvang, de afleveringen, de betrokkenen en de controle- en goedkeuringsmechanismen van elke fase worden gedefinieerd, die alle kennis in projectmanagement omvatten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Lees Minder