Master in organisatorisch beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in organisatiemanagement

&nbsp

De Master in organisatiemanagement dat gezamenlijk wordt aangeboden door Universidad EAN en Universite du Quebec à Chicoutimi,-UQAC is een programma dat professionele competenties ontwikkelt in het management in haar studenten, waardoor ze verantwoordelijkheid te nemen in de hoogste niveaus van het management in de organisatie. Het programma heeft toegevoegde en onderscheidende waarde en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van professioneel gekwalificeerde masterstudenten die kunnen werken als adviseurs en assessoren in verschillende gebieden van de private en publieke sector.

&nbsp

Het programma is een sociale en academische platform waar studenten in aanraking komen met theorieën en concepten in het senior management en zijn in staat om de werkelijkheid van organisaties, zodat confronteren om de vereiste competenties te bieden en tegelijkertijd brengen innovatieve ideeën evenals verbeteren en concurrerende organisaties in moderne, geglobaliseerde omgevingen.

&nbsp

De masteropleiding in organisatiemanagement ontwikkelt professionals van de hoogste kwaliteit, die kan werken in de raadpleging en de beoordeling van de organisatorische management praktijken, kwaliteit ontwikkelingsprocessen, het ontwerp van de interventie beleid, het voorstel van transformatiestrategieën met zowel de korte termijn en de impact op lange termijn op de verschillende gebieden van de organisatie. De student zal ook weerspiegelen leiderschap kenmerken aan de slag als manager, ondernemer of docent aan op het tertiair niveau.

&nbsp

Daarnaast draagt ​​het programma bij aan de economische ontwikkeling van het land door de impact die afgestudeerden hebben op private en publieke organisaties op het gebied van interventie en hun vermogen om kwaliteitsverbetering processen en daarmee de productiviteit te oriënteren in de verwerkende industrie of in de dienstensector en in de openbare lichamen. Het programma leidt studenten met vaardigheden in het strategisch en efficiënt beheer van de middelen, alsmede het plannen, ontwerpen, implanteren, het regelen en het perfectioneren van geïntegreerde systemen om voor de organisatie om een ​​betere concurrentiepositie te verwerven. Dit wordt bereikt door de toepassing van unieke, creatieve en ondernemende technieken en geavanceerde tools overgenomen van consultancy voor organisaties.

&nbsp


Competenties van de afgestudeerden

&nbsp

  • Diagnosticeren, formuleren en implementeren van innovatieve strategieën in organisaties.
  • Leiden organisatieverandering.
  • Ontwerp en directe business consultancy processen.
  • Analyseren en voorstellen systematische verbeteringen in de organisatie
  • Uitvoeren van organisatorische onderzoek.
  • Effectief te beheren diverse projecten in organisatorische modernisering en verbetering.
  • Solliciteer interventie methoden en instrumenten om organisatieverandering te bevorderen
  • Conceptualiseren, ontwerpen, implementeren en informatie, bibliografieën en centrale informatiesystemen die processen in de planning en de diagnose van de bedrijfsvoering te ondersteunen adequaat te kunnen benutten.
  • Integreer de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de strategische, functionele en cultureel management van de organisatie.
  • Houd u aan uw zakelijke verplichtingen en professionele gevoel van ethiek en verantwoordelijkheden.

&nbsp


Modaliteit

De masteropleiding in organisatiemanagement wordt geleverd door middel van een intensieve methode waarbij sessies worden uitgevoerd tijdens bepaald periodes, aangevuld met klassikale sessies in het weekend. Daarnaast is de student onderhoudt voortdurend contact door middel van ontmoeting dot online sessies met de leerkrachten om met behulp van de nieuwste informatie-en communicatietechnologie.

&nbsp

Als gevolg van deze methodiek, de student is in staat om zowel de academische en professionele verantwoordelijkheden fuseren, wijdt in een gedisciplineerde manier, de tijd die nodig is voor zelfstudie, voor het lezen en analyseren van cursussen en over de toegewezen bibliografie terwijl het voldoen aan de eisen van hun professionele leven ook.

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Over de school

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Lees Minder