Lees de Officiële Beschrijving

De Master in ondernemerschap en leiderschap is gericht op potentiële ondernemers te trainen in zowel de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​project en business management kennis die de student in staat zal stellen om een ​​idee om te zetten in een duurzame bedrijfsvoering in de tijd uit te voeren.

Onze academische model is bedoeld om u te laten zien hoe je een ondernemer te worden met houding en passie, een ondernemende cultuur te verzenden en te trainen ondernemers van morgen. Wij doen dit door onze vier pijlers:

  • Waarden - Het verschil dat het verschil maakt
  • Ondernemers en professionals zoals leerkrachten
  • Praktische training
  • Mentoring en persoonlijke ondersteuning

Internationale ervaring

Sinds 2014 EDEM is uitgegroeid tot de eerste Spaanse instelling lid van Babson Global, een internationaal initiatief van Babson College zijn. Deze Amerikaanse universiteit is de wereldwijde marktleider op het gebied van ondernemerschap, en de filosofie is dan ook geïnspireerd ons programma.

Bovendien, als leden van dit netwerk, EDEM biedt studenten van het programma de extra mogelijkheid tijdens de zomermaanden tot een internationale uitwisseling naar Boston te maken, om de Amerikaanse ondernemende ecosysteem te ervaren eerste hand.

Ondernemende Ecosysteem

Het programma wordt gegeven in onze moderne, ruime en volledig uitgeruste faciliteiten in de Marina Real Juan Carlos I, die een ondernemende hub vormt samen met Lanzadera starterscentra en Angels, die zorgen voor risicokapitaal voor ondernemende leiders. U zult contact met andere belangrijke spelers in de ondernemende proces en de ervaring uit de eerste hand de bedrijfscultuur te maken.

Bovendien, op de voltooiing van de master krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan de EDEM Alumni Association hebben, zodat u uw kring van contacten uit te breiden.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum