Master in ondernemerschap en innovatie

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master in Ondernemerschap en Innovatie is ontworpen om de sleutels te onderzoeken waarin ondernemerschap is gebaseerd als een manier van denken, doen en zijn, met speciale aandacht voor teamwork en het oplossen van problemen om een nieuwe waarde De studie en praktijk van ondernemerschap helpt individuen belangrijke persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen op gebieden zoals creativiteit en leiderschap, en versterkt het zelfvertrouwen.

Wat is ondernemerschap of ondernemerschap?

Ondernemerschap wordt al lang beschouwd als een belangrijke factor voor het bevorderen van de economische welvaart van samenlevingen en individuen. Ondernemerschap voegt waarde toe door nieuwe bedrijfsactiviteiten en door innovaties die middelen, processen, industrieën en kansen optimaliseren, die op hun beurt bedrijfswaarde creëren, evenals een grotere sociale en individuele rijkdom.

Deze geest vormt een essentiële kracht voor economische groei, duurzaam gebruik van hulpbronnen en revitalisering van organisaties en gemeenschappen. Ondernemers behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld als het gaat om welzijn en tevredenheid over hun arbeidsomstandigheden, volgens het rapport Global Entrepreneurship Monitor 2013. De studie "The Anatomy of the Entrepreneur", opgesteld door Kauffman en gebaseerd op een onderzoek onder 549 oprichters van bedrijven uit verschillende industrieën, laat zien dat training de sleutel is tot ondernemerschap. Uit de studie bleek dat 95,1% van de respondenten een bachelordiploma had en 47% postdoctorale studies. Leren en netwerken zijn daarom nuttig in processen van innovatie en ondernemerschap. Om aan deze marktvraag te voldoen, biedt EAE de Master of Entrepreneurship aan.

De student heeft de mogelijkheid, aan het einde van de schoolperiode in Barcelona of Madrid, om een verblijf van twee weken in het Babson College te voltooien.

Master in ondernemerschap en innovatie - Campus Barcelona

Deze master is bedoeld om professionals op te leiden die op een andere manier een eigen bedrijf willen starten. Met de master's degree in Entrepreneurship and Innovation zullen leren en netwerken deel uitmaken van je evolutie in de cursus. Durf je aan te melden voor deze masteropleiding aan de EAE Business School .

Master in ondernemerschap en innovatie - Campus Madrid

Bestudeer de master in ondernemerschap en innovatie in Madrid en durf je eigen bedrijf te starten. Verdiep de ideologie van ondernemerschap en internaliseer het op zo'n manier dat het deel is van je eigen essentie. Maak uw bedrijf een succes.

106823_5.jpg

Redenen voor de master in ondernemerschap en innovatie EAE Business School

 1. Entrepreneurship Residential Program op Babson College
  De student heeft de mogelijkheid om aan het einde van de schoolperiode een verblijf van een week door te brengen aan Babson College (Boston, MA, VS), een van 's werelds toonaangevende onderwijsinstellingen gericht op het ondernemende ecosysteem. Aan dit woonprogramma zijn extra kosten verbonden.


 2. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 3. Entrepreneurship and Innovation Award
  Je project wordt beoordeeld door de faculteit en een rechtbank die deze prijs met een waarde van € 10.000 zal belonen.


 4. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 5. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 6. Programma in samenwerking met Babson College
  Het programma wordt gegeven in samenwerking met Babson College via het "Babson Collaborative" -programma, waarvan EAE lid is. Babson College biedt de beste programma's ter wereld op het gebied van ondernemerschap, volgens de algemene rangschikkingen als Financial Times, en volgens gespecialiseerde ranglijsten, zoals Entrepreneur Magazine of The Princeton Review.


 7. EAE LAB
  Via deze incubator helpen we u uw bedrijf te ontwikkelen en de concurrentievoordelen ervan te identificeren om het te laten groeien.

106827_7.jpg

Vereisten en toelating

titratie

Degenen die het programma succesvol hebben afgerond, behalen de mastergraad in ondernemerschap en innovatie van EAE Business School . Bovendien zullen deelnemers die voldoen aan de gevestigde academische vereisten, de Master's degree in ondernemerschap en innovatie behalen aan de Rey Juan Carlos University (indien deze wordt gehouden in Madrid) of de Polytechnische universiteit van Catalonië (indien uitgevoerd in Barcelona).

Vereisten en toegangsprofiel

In het bezit zijn van een bachelordiploma of een universitair diploma.

Het programma is gericht op universitair afgestudeerden of senior technici, met een ondernemende geest, die succesvolle zakelijke projecten willen implementeren. De universitaire opleiding waarmee studenten toegang hebben is divers en beantwoordt aan een breed scala aan loopbanen, variërend van technische opleidingen in technische gebieden tot opleidingen in juridische wetenschappen of humaniora.

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de academische commissie tot de master in ondernemerschap en innovatie positief is, kan de kandidaat zijn / haar registratie bij deze master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg


Professionele uitgangen

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.

Meest voorkomende carrièremogelijkheden:

 • Zakelijke promoters
 • Verantwoordelijk voor innovatie en verandering in organisaties, zowel publiek als privaat
 • Leiders in het management van innovatieve teams
 • Verantwoordelijk voor ID of innovatie
 • Verantwoordelijk voor nieuwe business lines, divisies of spin-off in bestaande bedrijven
 • Oprichting van nieuwe bedrijven en / of consultants voor het oprichten van bedrijven en innovatieprocessen

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 93% van de studenten vindt werk binnen zes maanden na afronding van de opleiding
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het behalen van de masteropleiding
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder