Master in moleculaire levenswetenschappen

Stockholm University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in moleculaire levenswetenschappen

Stockholm University

Ons masterprogramma Moleculaire levenswetenschappen biedt een brede opleiding aan de grens van het onderzoek. Moleculair levenswetenschappelijk doel is het begrijpen van de structuur, functie en regulatie van biologische systemen van het moleculaire tot het organismale niveau. Dit snelgroeiende veld, dat op dit moment uitgebreide technologische vooruitgang en opkomende nieuwe subdisciplines ziet, opent een breed spectrum van carrièrekansen.

Redenen om te kiezen

  • Zeer flexibele cursuscombinaties, zodat u studies kunt afstemmen op uw eigen behoeften en interesses
  • Internationale en zeer interactieve onderzoeks- en leeromgeving
  • Sterke laboratorium- en experimentele focus

Programma structuur

De masteropleiding biedt een selectie van cursussen met een breed scala aan onderwerpen binnen celbiologie, moleculaire biologie, biochemie, genetica, microbiologie, ontwikkelingsbiologie, moleculaire fysiologie en immunologie. De flexibele aard van het programma biedt maximaal 60 studiepunten van optionele cursussen, die cursussen kunnen zijn in andere vakgebieden, zoals rechten of economie.

Eerste jaar

Keuzevakken

Tweede jaar

Keuzevak (ken) en afstudeerproject (30 of 45 studiepunten)

of

Graadproject 60 studiepunten

Loopbaanperspectieven

Een masterdiploma in Molecular Life Sciences opent een breed spectrum van carrièremogelijkheden zowel binnen als buiten de academische wereld. Dit programma geeft je de mogelijkheid om door te gaan met doctoraatsstudies.

Meer dan 90% van de studenten moleculaire biologie vindt banen die relevant zijn voor hun opleiding na hun afstuderen. Belangrijke onderdelen van de industrie en de maatschappij vereisen diepgaande kennis binnen de moleculaire levenswetenschappen, van biomedisch onderzoek en ontwikkeling van geneesmiddelen tot het effect van het milieu op biologische systemen, kwaliteitsborging van voedingsmiddelen en voedingswetenschap.

Waarom universiteit van Stockholm?

Studeren aan de universiteit van Stockholm maakt een verschil

De universiteit van Stockholm is een van de 100 hoogst gerangschikte universiteiten ter wereld en de grootste instelling voor hoger onderwijs in Zweden met onderwijs van topkwaliteit en uitstekend onderzoek op een groot aantal verschillende gebieden.

Onze campus ligt in het Royal National City Park, op slechts enkele minuten van het centrum van de stad Stockholm. Stockholm is onlangs beoordeeld als de veiligste hoofdstad van Europa en staat bekend om zijn vele groene en schone gebieden. Stockholm is toonaangevend op het gebied van maatschappelijk welzijn, gelijkheid, IT, duurzaamheid en innovatie. Bekend als een open samenleving, staat Zweden ook op de tweede plaats in de wereld in de Social Progress Index.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor het programma hebben we het equivalent van een bachelordiploma met een major in de biologie of moleculaire biologie, inclusief scheikunde en biochemie, nodig. Bovendien moet je de Engelse taalvaardigheid laten zien die vergelijkbaar is met het niveau van de Zweedse middelbare school.

Aanvragen en collegegeld zijn verplicht tenzij u een EU / EER-burger bent of een permanente verblijfsstatus in Zweden hebt (of een tijdelijke verblijfsvergunning voor andere redenen dan studies).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
140,000 SEK
per academisch jaar
Locations
Zweden - Stockholm, Stockholms län
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Zweden - Stockholm, Stockholms län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan