Lees de Officiële Beschrijving

Master in mobiel computergebruik

Voortbouwend op het programma met dezelfde naam van onze bachelor, zal onze studenten een diepgaand inzicht van de bijna onbegrensde mogelijkheden van een werkelijk wereldwijde, alles doordringende, mobile computing connectiviteit. De uitdaging is de aanpassing van steeds nieuwe technologische toepassingen en milieuvriendelijke geautomatiseerde systemen in het volledige spectrum van alledaagse activiteiten - met inbegrip van sport, geneeskunde en zorg voor ouderen - steeds meer krachtige en gebruiksvriendelijke synergie te creëren. Proef de toekomst hier, nu!

gjojl

Noot voor aanvragers: de voertaal in alle modules van de graad deze master is Engels. Diepgaande optionele modules die studenten kiezen kan worden in het Engels of in het Duits.

Informatie

 • Graad: burgerlijk ingenieur (MSc)
 • Duur: 4 semesters (120 ECTS)
 • Jaarlijkse instroom: 15
 • Wijze van onderzoek: full-time
 • Toelatingseisen:
  • Voltooide master of bachelor met IT zich de moeite waard een minimum van 60 studiepunten, of vergelijkbare hoger onderwijs op universitair niveau.
  • Goede kennis van het Engels.

Focus van de studies

De masteropleiding Mobile Computing bouwt voort op de bacheloropleiding met dezelfde naam en blijft de beproefde en geteste syllabus combinatie van software-ontwikkeling, communicatietechnologie en telecommunicatie engineering. Daarom moeten alle relevante gebieden van Mobile Computing zijn gedekt. De opleiding duurt vier semesters en maakt specialisatie in drie of meer van de volgende vakgebieden.
 1. Mobile Communication
 2. Ubiquitous Computing
 3. Mobile Infotainment
 4. Mobile Software Technieken
 5. Automotive Computing
 6. Mobile Games
 7. Ambient Assisted Living / Mobile Gezondheid
 8. Smart Energy
 9. LOGISTICS
SGU

Loopbaanprofiel

In elk van deze aandachtsgebieden je een bepaald aantal core modules en een variabel aantal andere modules om je kennis te verdiepen wonen. Extra interdisciplinaire keuzevakken en seminars zijn ook verkrijgbaar en variëren van semester tot semester. Mobile Communications is uitgegroeid tot de toetssteen activiteit besturen van de meest dynamische sectoren van de economie wereldwijd in de afgelopen jaren. Het is een wereldwijde business die gedijt op innovatie en waarvoor onze studenten worden intensief getraind. Brede en diepgaande technische kennis in één of meer belangrijkste aandachtsgebieden beschikt u over de proactieve kwaliteiten dat leiderschap / management posities ten grondslag liggen, en kan leiden tot hoogvliegende carrière. Of het nu de conceptualisering van communicatiesystemen, de ontwikkeling van nieuwe interactieve technologieën voor mobiele telefoon applicaties, het ontwerp van een smart home omgeving of de implementatie van nieuwe mobiele diensten - er is nauwelijks een gebied waar onze afgestudeerden niet in staat zal zijn om te gedijen . Mobiele toepassingen zijn nu een alles doordringende onderdeel van onze dagelijkse levens, dat is de reden waarom je komt te werken in een zeer dynamische omgeving met uitstekende carrièremogelijkheden. Bij potentiële werkgevers, enthousiast over het inhuren van onze afgestudeerden zijn niet alleen mobiele communicatie ondernemingen maar ook multinationals, kleine en middelgrote ondernemingen en innovatieve start-up ventures. Uw toekomst zal beginnen om de hoek en heeft geen grenzen vanuit een mondiaal perspectief.
Opleiding te volgen in:
Engels
Duits

Zie 8 andere vakken van University of Applied Sciences Upper Austria »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum