Master in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Today's slimme marketing en communicatie leiders beginnen bij de eindpunten: de gedachten, gedragingen en handelingen van de koper. Ze kennen het belang van differentiatie, en hoe u een unieke en ownable merkpositie in de hoofden van een doelgroep richten. Ze weten hoe ze consumer insights benutten to-action inspirerende boodschappen en nieuwe gegevensbronnen van toepassing op prijzen, verpakking en reclame-strategieën op de hoogte. En ze doen het allemaal tijdens de bouw van hoge presterende teams en het houden van een duidelijke lijn van het zicht op het marktaandeel, het volume en de ROI.

ELU Marketing Program leert u hoe u de uitdagingen van vandaag te navigeren terwijl aarding je in-time geteste theorie dus je zult u bereid zijn om innovaties van morgen te leiden.

Onze dual-gedisciplineerde master's degree is slechts een van de weinige in het land, dat de marketing discipline communicatie integreert, de uitrusting u de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment. Onze innovatieve curriculum positioneert u om een ​​leidende rol in zowel-velden te zoeken, het versterken van uw belangrijkste vaardigheden op deze gebieden: leiderschap en management, marketing strategie, brand management, marktonderzoek en analytics, nieuwe media en creatieve productie.

Bij ELU, zult u worden betrokken bij de doe-opdrachten, met inbegrip van case studies, waar je raden aan een uitgebreide business en marketing strategie, compleet met prijzen, break-even, en winstgevendheid projecties. En, om u met hands-on kennis bij de ontwikkeling van communicatie materialen, leer je de industrie standaard ontwerp software.

opleiding onze Meester zal u blootstellen aan de nieuwste trends in belangrijke gebieden zoals: gebruik te maken van web en sociale inzichten om marketingactiviteiten te optimaliseren; rijden social marketing initiatieven om de gebruiker participatie, betrokkenheid en retentie te activeren; en leren hoe mensen winkelen, socialiseren en te absorberen informatie.

Beheers de complexiteit van de hedendaagse Marketplace:

  • Consumer Behavior & Insights: Geworteld in een diep begrip van de consument, het curriculum benadrukt onderzoek gebaseerde inzichten als het fundament van effectieve campagnes.
  • Disciplines & Channels: blootgesteld aan het volledige spectrum van communicatie disciplines, worden de studenten toegerust om de uitvoering van een doeltreffende mix van traditionele en digitale media kanalen.
  • Strategy & Creativiteit: De studenten leren hoe ze zowel analytisch denken en creatieve vaardigheden te gebruiken om een boeiende merkbeleving te ontwerpen.
  • Applied Curriculum: Real-time client uitdagingen en case studies bieden studenten met waardevolle hands-on ervaring.

Het curriculum combineert state-of-the-art klassen in e-commerce, webdesign, en database analyse met een breed inzicht in de reclame, marketing onderzoek, en promotionele vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de internationale marketing veld.

De MS in Marketing programma zal u helpen ontwikkelen van kritische vaardigheden in brand management, customer loyalty, betrokkenheid van het publiek door middel van diverse media en uitgebreide marketingplannen.

Je bent dus voorbereid voor de professionele carrière als marketing analisten, merk bestuurders of aanverwante marketing functies in het openbaar, particulier of overheid.

In de masteropleiding in marketing programma leert u hoe u:

  • Analyseren en interpreteren van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens om marketing plannen af ​​te stemmen op de strategische doelen van een organisatie
  • Maak geïntegreerde strategieën voor het maximaliseren van kansen door middel van het gebruik van marketing theorie en praktijk
  • Distilleren informatie via diverse media te informeren, onderhandelen en overtuigen belanghebbenden
  • Ontwikkeling van internationale marketing strategieën die de commerciële, politieke, juridische en culturele omgevingen te pakken in een mondiale economie
  • Certificeren marketing praktijken voldoen aan de wettelijke omgevingen, wettelijke normen en ethische praktijken
  • Beheren van een merk in Persoonlijk rendement omgevingen tot de oprichting, vast te leggen en leveren van waarde te waarborgen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1998, East London University is one of the country’s premier private universities. The University's S1-hectare campus, a few kilometers south of downtown East London, is home to more than 2 ... Lees meer

Founded in 1998, East London University is one of the country’s premier private universities. The University's S1-hectare campus, a few kilometers south of downtown East London, is home to more than 2,300 students hailing from all regions of the South Africa and 27 other countries. Lees Minder