Master in Marketing


Master Course in marketing Profiel:

  • Leeftijd: 24 medium
  • Taal: Spaans
  • Beroepservaring: niet nodig en tot vier jaar aanvaardbaar
  • Minimum Opleiding: Universitaire graad
  • Toewijding: Full Time


Kwalificatie: Studenten die met succes voltooien van het programma krijgen twee diploma's:


EADA Diploma: Master in Marketing.


Officiële universitair diploma. Die studenten met een officiële Spaanse universitair diploma of gelijkwaardig en de officiële die toegang geeft tot postdoctorale studies in het land waar hij zijn universitaire studies afgerond toelaat, zal de officiële titel van Master in Business Management uitgereikt door de Universiteit van Vic, een universiteit onze partner ontvangen.


Deze universiteit en de officiële titel is aangepast aan de nieuwe Europese ruimte voor hoger onderwijs. De Master geeft 60 ECTS training.


methodologie


EADA heeft ontwikkelde een eigen pedagogisch model is gebaseerd op actief leren door de deelnemers aan de "learning by doing" versus "leren door te luisteren." Deze methode, die gelden voor alle Master, MBA en Executive van onze business school programma weerspiegelt de vraag van organisaties, professioneel management bedrijven die zulke belangrijke vaardigheden als het vermogen om na te denken en te handelen om te veranderen, veelzijdigheid te werken in multifunctionele teams en aanpasbaarheid aan de uitdagingen van een mondiale omgeving.


Deelnemers aan de Master in Marketing consequent geplaatst in reële situaties van het bedrijf, om te denken als leidinggevenden en het gebruik van de tools en vaardigheden van een marketeer om strategische beslissingen te nemen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Zie 7 andere vakken van EADA Business School Barcelona »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
19,800 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum