Master in Marketing & Communication Management

Zagreb School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in Marketing & Communication Management

Zagreb School of Business

De Zagreb School of Business Biedt een bacheloropleidingsstudie van drie jaar en na afloop worden de academische titels baccalaureus / baccalaurea in marketing en communicatie (bacc.oec.) En speciale afstudeeropleidingen die twee jaar verlopen en 120 studiepunten behalen, toegekend. Studenten krijgen de titel specialist (spec.) In marketing en communicatie. Cursussen kunnen worden genomen door vaste en externe studenten.

De cursussen zijn afgestemd op de principes van Bologna-aangifte, waarmee studenten kunnen overstap naar andere aanvullende studies in Kroatië en in het buitenland. De Zagreb School of Business heeft het Erasmus + programma ingevoerd dat de deuren opent voor een grotere mobiliteit van haar studenten en docenten.

De specifieke kenmerken van deze studie zijn in zijn interdisciplinaire benadering die de marketingdiscipline als economische wetenschap verbindt en integreert met het marketing beroep, public relations, media en journalistiek. Het succes van het programma is gericht op de visie van geïntegreerde communicatie in bedrijven en openbare instellingen als de non-profit sector.

TOELATINGSEISEN

Afgeronde bacheloropleiding met minstens 180 ECTS-punten of hogere professionele rang gelijk aan de professionele titel van bacc.oec.

STUDIE DUUR

Studietijd is 4 semesters (2 jaar).

TOTAAL AANTAL ECTSPUNTEN

Totaal aantal ECTS punten is 120.

ACADEMISCHE / PROFESSIONELE TITEL

Na afloop van de studie ontvangt de student een titel: Professionele specialist in marketing en communicatie (struč.spec.oec.).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Kroatiƫ - Zagreb
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Kroatiƫ - Zagreb
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan