Master in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Deze master programma is volledig in het Engels gedoceerd en de belangrijkste doel is om technologische opleidingen met een vrij sterke professionele aanpak bieden. De master programma management maakt de overname van zowel theoretische als praktische vaardigheden in Business Management. De scope is om professionals zeer dynamisch van het uitvoeren van het beheer van de activiteiten in een openbare of particuliere organisaties voor te bereiden. Het wordt ook aangemoedigd de toepassing van moderne hulpmiddelen op zoek naar het oplossen van problemen en besluitvorming voor de echte problemen in verschillende contexten. Deze studie cyclus wordt gedoceerd in samenwerking met UNIAG, het beheer Applied Research Unit.

Profiel van de opleiding

Tak: Business Management

Het profiel van het programma bestaat uit de ontwikkeling van de technisch-wetenschappelijke kennis en professionele gespecialiseerde vaardigheden in de studiegebieden of Management.

Key leerresultaten

Tak: Business Management

De mate van "Mestre" (master) in Management, specialisatie in Business Management, wordt toegekend aan studenten die aantonen, op dit gebied, de mogelijkheid om:

  • ontwikkelen en verbeteren van de verkregen in de eerste cyclus kennis om die kennis oorspronkelijke situatie vaak in de context van het onderzoek ontwikkelen en toepassen;
  • hun kennis en inzicht en probleemoplossend vermogen om nieuwe en onbekende situaties in brede multidisciplinaire situaties van toepassing, maar in verband met hun oppervlakte van studies;
  • integreren van kennis, omgaan met complexe zaken, oplossingen te ontwikkelen of naar voren gebracht meningen over situaties van beperkte of onvolledige informatie, met inbegrip van na te denken over de implicaties en de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheden die voortvloeien uit zowel deze oplossingen en adviezen of zelfs die voorwaarde hen;
  • communiceren van hun conclusies en de kennis en redeneren dat ze, zowel ten grondslag liggen aan experts en niet-experts, duidelijk en ondubbelzinnig;
  • ontwikkelen competenties die hen in staat zal stellen te profiteren van zelf-georiënteerde of autonome levenslang leren.

Om de kwalificatie te voltooien, is de student nodig om alle verplichte opleidingsonderdelen van het studieplan passeren.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De mate van "Mestre" (master) in Management maakt deel uit van de opleiding en training gebied van Business Wetenschappen en Recht. Afgestudeerden zijn gespecialiseerd om een ​​professionele activiteit binnen het profiel van het programma te ontwikkelen.

Toegang tot verdere studies

De mate van "Mestre" maakt het mogelijk om te gaan naar 3e cyclus studies (PhD), volgens de Portugese hoger onderwijs.

Examenreglement beoordeling en indeling

Onderzoek en beoordeling worden gereguleerd door de IPB regelgeving.

Diploma (in oorspronkelijke taal)

Tak: Business Management

"Mestrado em Gestão das Organizações, especialização em Gestão de Empresas". Titel van "Mestre".

Kwalificatieniveau

2e cyclus van de studies. EQF-niveau 7. ISCED niveau 5.

Erkenning van verworven competenties

Na de implementatie van het Bologna-proces en de daaruit voortvloeiende wetgeving inzake de mobiliteit van studenten tussen graden en instellingen voor hoger onderwijs, moeten verworven competenties worden erkend en gecrediteerd. Voorafgaande leerconcept bevat alle voorgaande leren / opleiding die in andere studie hoger onderwijs cycli in de nationale of internationale instellingen (creditering van gecertificeerde opleiding), evenals vorige professionele ervaring en elke post-secundair onderwijs training of opleiding. Als zodanig is het IPB bevordert de creditering van de student verworven competenties bij aankomst bij de instelling. Het streven naar een snelle en volledige integratie van de student in zijn / haar nieuwe opleiding moet de erkenningsprocedures worden ingediend bij de inschrijving op het IPB.

Kwalificatie-eisen en voorschriften

Tak: Business Management

De studie cyclus heeft een officiële lengte van 100 studiepunten, bereikt in twee academische jaren. Het is samengesteld door een specialisatieopleiding van 60 studiepunten en een wetenschappelijke verhandeling, een project werken of een beroepsstage, die met een eindrapport met 40 studiepunten zal worden gesloten. Het Diploma houder is gekwalificeerd om toe te passen voor het senior management posities in het bedrijfsleven en non-profit organisaties in de private en publieke sector.

Vereisten

De houders van een "Licenciado" graad of juridische equivalent, de houders van een buitenlands bachelor academische graad, en de houders van een relevante academische, wetenschappelijke of professionele curriculum vitae, van toepassing kunnen zijn op de 2e cyclus van studies, zoals vermeld in de beschrijving van de Portugese hoger onderwijs.

WERKERVARING

Geen werkervaring vereist.

Programmadirecteur

Paula Odete Fernandes (pof@ipb.pt).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Polytechnic Institute of Bragança (IPB) is a Portuguese Higher Education Public Institution with 7000 undergraduate and master students, embracing a wide area of knowledge and technology.

The Polytechnic Institute of Bragança (IPB) is a Portuguese Higher Education Public Institution with 7000 undergraduate and master students, embracing a wide area of knowledge and technology. Lees Minder