Master in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Breid je denken uit, vergroot je keuzes, versnellings je carrière

Ons Master in Management (MMgt) -programma geeft je een solide kennisbasis in business en economie en specialistische training in organisatiebeheer. Dit cursusprogramma is ontworpen om succesvolle managers te produceren. Onze postdoctorale studenten zullen worden opgeleid op sleutelgebieden zoals het beheren van innovatie en verandering, het motiveren en leiden van mensen, het ontwikkelen van strategieën voor nationale en internationale markten en het ontwikkelen van klantgerichte organisaties.

Ons Master in Management-programma is een ideale training voor diegenen die een loopbaan in het management zoeken of waarvan de huidige industriële rol verbeterde management- en leiderschapscapaciteiten vereist.

Het programma heeft tot doel de capaciteiten van afgestudeerden te verbeteren door:
  • Strategisch en kritisch denken bij het ontwikkelen van oplossingen.
  • Uitgebreide kennis op kerngebieden van management.
  • Kritische evaluatie van bewijsmateriaal om proposities te ondersteunen.
  • Toepassing van competente managementtheorieën, principes en gegevens.
  • Verbeterd vermogen om ideeën, theorieën en gegevens te synthetiseren.
  • Ethische werkpraktijken door middel van deugdelijke corporate governance-processen.
  • Vaardigheid in het uitvoeren van onderzoek en het beoordelen van informatie.De masteropleiding Management wordt normaliter voltooid in 18 maanden deeltijdstudie en de maximaal toegestane tijd voor voltooiing is 5 jaar. Voor ons (Master in Management) -programma krijgen studenten de flexibiliteit om voltijds te werken en het vermogen om een ​​postgraduate kwalificatie te behalen zonder hun huidige baan te verstoren.

Wie zou moeten solliciteren?

Het MMgt-programma aan de Taylor's University is ideaal voor studenten met een undergraduate-diploma in gebieden buiten de commercie waarvan het doel kan zijn om een ​​leidinggevende functie op te nemen in hun specifieke vakgebied.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International ... Lees meer

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International School, Nexus International School, Putrajaya and Nexus International School Singapore. Since its inception in 1969, Taylor’s has become one of Malaysia’s most successful and reputable private higher education institutions. Taylor’s University offers a myriad of courses in tertiary education, from foundation and diploma, to degree, post-graduate and professional programmes. Lees Minder
Subang Jaya , Kuala Lumpur + 1 Meer Minder