Master in Management

geschiedenis

De Graduate School van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van Brawijaya University (februari UB) heeft een lange reis sinds zijn bestaan ​​had. In het begin, de universiteit alleen aangeboden undergraduate programma's, maar in 2006 werden de graduate programma's gelanceerd.

De Master of Management Program (Prodi) werd de eerste embryo van februari Officieel Prodi werd opgericht in 1996, door middel van de Algemene besluit van het Hoger Onderwijs No. 493 / Dikti / Kep / 1996, gedateerd van 31 augustus 1996.

Missie en leerdoelen

Het mission statement (visie) van de Master Program in Management (MPIM) is: "Om een ​​toonaangevende internationale onderwijsinstelling op het gebied van management en business wetenschappen, met veel ondernemerschap en geestelijk inzicht" Master Program in Management (MPIM) leerdoelen :

  • Om management professionals met een hoge wetenschappelijke geest, onafhankelijke persoonlijkheid, die wetenschap en technologie onder de knie en zijn in staat om hun eigen kennis te ontwikkelen vormen
  • Om afgestudeerden die in staat zijn om het management expertise te ontwikkelen vormen, het creëren van een hoge effectiviteit in het evalueren van beslissingen, om waardevolle bevindingen van wetenschappers en gebruikers te verwerven.
Opleiding te volgen in:
  • Indonesisch

Zie 7 andere vakken van Brawijaya University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum