Master in Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

ESMT 's Master's in Management (MIM) bereidt getalenteerde geesten voor op loopbanen in internationale zaken.

De ESMT Master's in Management combineert veldwerk in internationale bedrijven met toegepaste cursussen en onderzoek naar de nieuwste zakelijke en managementtheorieën. Toegelaten studenten hebben verschillende academische achtergronden en gebruiken de tijd bij ESMT om waardevolle kennis en interdisciplinaire ervaring op te doen om hun eerdere expertise toe te passen op economische en managementproblemen.

Het programma is verdeeld in twee streams met een focus op internationaal management. Eén stroom ( kwantitatieve business ) is bedoeld voor kwantitatieve beslissingsanalisten en één stroom voor creatieve en strategische denkers ( innovatief management ).

Afhankelijk van de stream kunnen studenten kiezen uit vier specialisaties :

 • Business Analytics
 • Financiën
 • ondernemerschap
 • Globaal

Het ESMT MIM-programma maakt gebruik van een interdisciplinaire aanpak: studenten passen analytische modellen toe om inzicht te krijgen in de wereldeconomie, productontwikkeling en nieuwe technieken in technologiebeheer binnen internationale bedrijven. Studenten die van plan zijn een verdere academische carrière na te streven, hebben ook unieke toegang tot onderzoekspraktijken en projecten met de faculteit van ESMT .

Een masterdiploma dat innovatie en toegepast bedrijfsleven overbrugt

ESMT 's Master's Management is een innovatief programma ontworpen met inbreng van Duitse topbedrijven. De tweejarige graad verzamelt een geselecteerde groep getalenteerde individuen die strategisch denken kunnen tonen in hun toepassing op de MIM. Cursussen benadrukken hoe deze technieken en onderzoeksmethoden de globale doelstellingen van een organisatie in een zakelijke context kunnen bevorderen.

Studenten voltooien projecten en een stage bij internationale bedrijven voor hun afstuderen; sommige van dit werk moet in het buitenland worden gedaan. Uitgebalanceerd met soft-skills en loopbaanbegeleiding in de klas, helpt het programma studenten meer bewustere personen te worden die een verschil kunnen maken in hun organisaties. Wij nodigen u uit om hieronder meer te leren over de ESMT MIM.

Sterkten van MIM-programma's

We hebben vier kernsterkten geïdentificeerd die de ESMT Master's in Management uniek maken:

 • Bedrijfsbeleving en ervaring: ESMT MIM-studenten voltooien tot 11 maanden van toegepaste studie: een stage, een sociaal impactproject en een afstudeerproject. ESMT heeft een groeiende zakelijke samenwerking met een groot aantal internationale bedrijven die stageplaatsen en projecten aanbieden.
 • Geavanceerd technologiemanagement: cursussen integreren kwalitatieve analyse in toegepaste methoden voor wereldwijd bedrijfsbeheer, zodat afgestudeerden kunnen werken in een snel veranderende zakelijke omgeving en succesvol kunnen werken met op technologie gebaseerde producten of innovaties en diensten op wereldwijde schaal.
 • Internationale bekwaamheid en sociale impact: op ESMT , Duitslands meest internationale business school, worden cursussen gegeven door internationale faculteiten die zijn getraind in 's werelds topinstellingen. Klassen hebben allemaal een uitzonderlijk diverse studentenstructuur. MIM-kandidaten gaan Duits studeren of een andere vreemde taal. Alle studenten worden aangemoedigd om waar mogelijk tijd in het buitenland door te brengen op projecten en stages.
 • Soft skills voor snelgroeiende carrières: ESMT 's kleine klassengrootte en toegepaste aanpak zorgen ervoor dat studenten waardevolle presentaties en teamwerkervaring opdoen. Verdere seminars richten zich op conflictbeheersing, diplomatieke communicatie, onderhandelingssimulaties en andere vaardigheden die waarschijnlijk het verschil uitmaken tussen stagnatie of promotie van een afgestudeerde.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor het ESMT Master's in Management-programma, hebben studenten het volgende nodig:

 • Een vorige graad (minstens het equivalent van de bachelor). Aanvragen worden ook geaccepteerd van laatstejaars studenten in afwachting van de voltooiing van hun diploma.
 • Bewijs van sterke kwantitatieve capaciteiten om deel te nemen aan de kwantitatieve bedrijfsstroom, hetzij door voorafgaande cursussen tijdens de bachelorstudies of door een GMAT / GRE-score.
 • Om zich te kunnen inschrijven voor de stroom van innovatief management, zijn studenten met een diploma in elke discipline en in uitstekende cijfers welkom.
 • Idealiter niet meer dan 18 maanden postdoctorale werkervaring
 • Bewijs van vloeiend Engels (minimaal TOEFL van 95 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers). Onze code is 8707.
 • Voltooide aanvraag, inclusief essays en aanbevelingen
 • Laatste opnames interview via Skype

Financiering van de ESMT MIM

ESMT 's Master's in Management is een uitstekende investering in uw toekomst. De meeste studenten financieren hun studies door een combinatie van spaargeld, ouderlijke ondersteuning en leningen.

ESMT heeft beperkte beursfondsen voor topaanvragers, op basis van verdienste.

Voor ouders, zie onze pagina hier voor meer informatie over financieringsopties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schoo ... Lees meer

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schools in Germany with a global network of alumni in over 50 countries. Lees Minder