Master in Management (MIM) in duurzame ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Management, gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en Quality Management

Deze Master degree luidt als volgt:

 • Theorieën en methoden voor het omgaan met benaderingen realistisch prioritering in een complexe en mondiale milieu
 • De mogelijkheid om het vermogen van de organisatie te evalueren met behulp van beoordeling en methodologie auditing van kwaliteit en sustaintable gereedschappen
 • Duurzame Ontwikkeling meest levendige actuele thema's in het bedrijfsleven,


stakes:

 • Begrip van Innoveren Managerial Behavior, in QHSE (Quality, Health, Veiligheid en Milieu)
 • Inzicht in de nieuwe organisatiestructuur theorieën en Stakeholders 'benadering,
 • Aanhouding van de Global Economic & Social Context met menselijke en natuurlijke hulpbronnen afwegingen.

doelen:

De Master zal studenten helpen om vorm te geven:

 • A New Entrepreneurship Vision
 • A Managerial Behavior & Attitude Change
 • Een meerwaarde Organization

Carrièremogelijkheden

De meester is van plan om studenten te helpen beginnen met een mooie carrière met een ruime keuze aan functies en loopbanen:                

 • Kwaliteit / Milieu Consultant
 • organisatorische Developer
 • Junior Manager in QSHE
 • Kwaliteit en Business Analyst
 • Green Economy Investor
 • MVO-adviseur

Master in Managent informatie

Deze graad is geïntegreerd in het MIM programma op CNAM-IIM.

MIM is een afkorting voor de Master in Management programma, dat is bedoeld voor studenten die willen een carrière in het bedrijfsleven en het management vooral in de private sector. Het biedt een solide basis in het bereik van het management disciplines en onderscheidt zich van meer gespecialiseerde Masters door zijn breedte.

MIM is de Franse Nationale Master's Degree.

De Master in Management programma is gebouwd onder het gestandaardiseerde Europees systeem van hoger onderwijs (Bologna-proces). MIM studenten worden gepleegd, begeleid en uitgedaagd om hun Professional Master Degree door het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs geleverd bereiken.

MIM is onder een internationale scope en normen.

De Master in Management programma wordt onderwezen in het Engels. Internationale studenten krijgen ook Franse les, waardoor ze een concurrentievoordeel van meerdere talen en managementvaardigheden geeft. MIM studenten uit de hele wereld verzamelen zich in Parijs, het delen van verschillende culturen en zakelijke gewoonten, leren van de kennis en ervaringen van erkende professionals uit verschillende bedrijfstakken en in verschillende economische regio's en academici uit verschillende disciplines.

MIM is de voortdurende ontwikkeling van het internationaal management competenties.

De Master in Management programma stelt studenten in staat om:

1 - De principes en instrumenten ontwikkeld voor managers van business units voorzien in up-to-date management vraagstukken in de echte bedrijfsomgeving met Basisvorming (M1) en Transversale modules (M2);

2 - Bouw een concreet beeld van de werkomgeving, met name in de specifieke Europese zaken met Ondersteunende modules (M2);

3 - vertegenwoordigen het management van gerichte activiteiten als een actie die vier complementaire elementen omvat: functioneel beheer, time management, organisatie-management, het dagelijks bestuur met Specialisatie modules (M2);

4 - Master en ervaar de strategische principes en instrumenten naar hoge prestaties en innovaties met Group projecten, Onderzoek en Stages (M2);

5 - Bereiken interculturele en aanvullende competenties een beroep op studenten 'originele diploma in de wetenschappen of techniek of studenten' interculturele ervaring en betrokkenheid.

CNAM MIM programma wordt verspreid in de loop van twee weken oriëntatie, een kerncurriculum, en een belangrijke meer dan twee jaar. De cursussen worden georganiseerd in twee semesters per studiejaar, met een bereik van 2 tot 8 credits voor elke klasse, afhankelijk van hun belang en duur. Het volledige bedrag van de kredieten kan meer dan 60 ECTS per jaar. Het eerste jaar omvat de zes kerncurriculum cursussen, een integratieve groep project en een academisch verslag, met 550 contacturen. Het tweede jaar is gewijd aan majors, keuzevakken en stage, met ongeveer 450 contacturen en 900 uur van de totale werklast.

De Master in Management Program maakt gebruik van een kerncurriculum om studenten vertrouwd te maken met de fundamentele principes van het management. Onze basislijn cursussen opgenomen Organizational Theory, Management Accounting, Finance, Human Resource Management en Marketing en bestuur van de onderneming. Deze principes vormen de basis van meer geavanceerde onderwerpen en keuzevakken.

CNAM Master in Management Program biedt drie majors. Elke bieden de mogelijkheid om je kennis te verdiepen in een bepaald aspect van het beheer en de ontwikkeling van niche-expertise op het onderwerp van uw keuze. De Majors zijn:

 • M21 - Project Management en handelsingenieur
 • M22 - Duurzame Ontwikkeling en Quality Management
 • M23 - International Business en Corporate Development
 • M24 - e-Business en Marketing
Integrale kenmerken van deze curriculum omvat de groep projecten, een research paper en een stage.
Interdisciplinaire management cursussen vereist voor alle vier de majors bieden studenten met onmisbare up-to-date management principes en instrumenten voor de echte bedrijfsomgeving. Deze cursussen omvatten:
 • Project Management kern
 • Business Law
 • Bedrijfsethiek
 • Beheer informatie Systeem

Ondersteunende Placement cursussen helpen studenten om hun repertoire en begrip van de professionele omgeving, speciaal op maat gemaakt in de richting van Franse en Europese bedrijven uit te breiden.

Zij omvatten:

 • Career Management en Coaching
 • Team Building en Business Simulation
 • Zakelijk Franse taal
Admissions


Aanvraag voor toelating vereist de volgende documenten, die moeten in het Engels:

 • Een actuele curriculum vitae
 • Een ingevuld CNAM MIM aanvraagformulier [1]
 • Een notariële kopie van alle post-secundair diploma (s)
 • Een officiële transcriptie van alle post-secundair onderwijs
 • Bewijs van Engels taalvaardigheid
 • 2 brieven van de referentie die voldoen aan CNAM richtlijnen [2]
 • een kopie van uw paspoort
 • Een afgeronde Werkgever Sponsoring vormen indien een werkgever ondersteunt de kandidaat.
 • Een niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding van € 125 [3]


Toepassing materialen en verdere informatie zijn beschikbaar voor download op de website http://iim-en.cnam.fr/masters-programs/

Aanvragen worden aanvaard het hele jaar door en worden onmiddellijk na voltooiing beoordeeld. Echter, om een accurate en tijdige proces te waarborgen, zouden we internationale studenten adviseren om de toelating proces ten minste 4 maanden vóór oktober beginnen (de inname van MIM-programma's).

Studenten kunnen met ingang van Master 1 of rechtstreeks tot Master 2 op het gebied van de bacheloropleiding en de MIM aanvraagformulier.

De Master Diploma wordt geleverd onder de controle van het Franse ministerie van Hoger Onderwijs.[1] Elektronische versies van een ingevuld aanvraagformulier worden alleen geaccepteerd indien het elektronische formulier later wordt vergezeld van een ondertekende papieren versie.

[2] Letters of verwijzing moet het gebruik van het voor dit doel verstrekte CNAM vorm beschikbaar en kan gepaard gaan met een persoonlijke brief van de scheidsrechter. Een verwijzing brief moet ofwel (1) rechtstreeks naar de CNAM door de scheidsrechter, of (2) ingesloten in een verzegelde enveloppe, met de handtekening van de scheidsrechter over het zegel, en opgenomen in uw aanvraag materialen.

[3] Studenten geregistreerd via de CNAM overzeese vertegenwoordigers zijn uitgesloten van deze vergoeding.

Financiële informatie

Budgettering voor het studentenleven is meer dan collegegeld: het bevat ook huisvesting, boeken, diverse kosten en kosten van levensonderhoud voor de duur van een programma. Kandidaten moeten zich ervan bewust dat de CNAM is een stedelijke universiteit in het centrum van Parijs, gelegen in het centrum van het oude Parijs - een van de populairste bestemmingen ter wereld. Bijgevolg, kosten van levensonderhoud is duur. Wij bieden bijstand voor huisvesting indien mogelijk.

Huidige schoolgeld en vergoedingen voor CNAM MIM programma's zijn:

 • Collegegeld: Neem dan contact op met de Program Manager voor de details van schoolgeld en kosten.
 • Andere kosten:
  - € 125 nonrefundable aanvraagkosten (Studenten ingeschreven via de CNAM-IIM overzeese vertegenwoordigers zijn uitgesloten van deze vergoeding)
  - € 200 f of student verzekering
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The International Institute of Management is an entity of the Conservatoire national des arts et métiers (CNAM), created by a ministerial decree of December 2004. It is a member of CNAM-Department Man ... Lees meer

The International Institute of Management is an entity of the Conservatoire national des arts et métiers (CNAM), created by a ministerial decree of December 2004. It is a member of CNAM-Department Management, Innovation, Prospective. Lees Minder