Read the Official Description

Master in fysieke activiteit en Sport Management Training

&nbsp

Fysieke activiteit is een belangrijke factor voor het behoud van de kwaliteit van het leven en de gezondheid van mensen in verschillende stadia van het leven. Bovendien als we bedenken dat zowel de preventie en behandeling van ziekten die verband houden met inactiviteit dienen.


Voor de fysieke activiteit is een heel nuttig instrument, moet men rekening houden met de groot tekort aan specifieke opleiding voor sportcoaches en sport management, om een ​​concrete verandering in de coaches, instellingen en inrichtingen die deze te bieden te bereiken dienst en dus het bereiken van de felbegeerde status van de gezondheid en het welzijn door een professional in het veld.

&nbsp

Het Master programma in fysieke activiteit: Training en Sport Management is bedoeld voor alle professionals die op zoek zijn naar hun kennis van de praktijk en de richting van fysieke training en alle aspecten die verband houden met het beheer van sportfaciliteiten te verdiepen.

&nbsp

&nbsp

Doelstellingen

&nbsp

Doelstelling:

&nbsp

Training professionals met kennis en middelen om effectieve en efficiënte professionele werk op het gebied van fysieke activiteit gericht op training en sport management te ontwikkelen.

&nbsp

Specifieke doelstellingen:

  • Direct de student vaardigheidstrainingen en sport te ontwikkelen.
  • Differentiëren studenten met een gespecialiseerde opleiding in het beheer van sportorganisaties.
  • Op te nemen en in staat zijn om nieuwe technologieën te hanteren in het proces van het verwerven van kennis.
  • Onderscheiden en theoretische kennis toepassen in concrete gevallen van de reflectie in verschillende activiteiten.

&nbsp

&nbsp

Wie is

&nbsp

De voorgestelde methodiek training in combinatie met duidelijkheid, ruimte en design educatieve inhoud, om de masteropleiding in de directe fysieke activiteit en Sport Management Training aan gekwalificeerde professionals en / of in licentie leerkrachten lichamelijke opvoeding, wetenschap professionals gezondheid en sport en iedereen die wenst toe te undergraduate of graduate opleiding te verrijken over kwesties die verband houden met fysieke activiteit, sport ontwerp en de planning en het beheer van sportfaciliteiten.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Deze cursus is Online
Begindatum
Open Enrollment
Duration
6 - 24 maanden
Deeltijd
By locations
By date
Begindatum
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Einddatum