Lees de Officiële Beschrijving

Master in Internationale Betrekkingen en Europese Studies

Het programma biedt studenten de gelegenheid om geavanceerde onderwerpen in de internationale betrekkingen en Europese studies, terwijl honen vaardigheden met betrekking tot het onderzoeken, essay en het schrijven van rapporten, spreken in het openbaar, en communicatie in het Engels te verkennen. Terwijl masterstudenten in het departement IRES komen vaak uit een formele internationale betrekkingen en / of Europese studies achtergrond, de afdeling verwelkomt studenten uit andere disciplines en helpt hen in 'inhaalslag', ervoor te zorgen dat ze op gelijke voet met hun klasgenoten.

Het programma wordt gegeven over twee academische jaar (4 semesters) en wordt afgesloten met een masterproef, onder begeleiding van een van onze faculteit leden. Gedurende deze tijd-periode, de studenten zijn verplicht om alle toegewezen verplichte vakken te nemen en ze hebben de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden (van hun belang) door het selecteren van de 'vrije keuze' cursussen per semester.

De universiteit voert ook een Ph.D. programma in dezelfde specialisaion.

Instructie Vreemde Talen

Het ministerie van Buitenlandse Talen biedt IRES studenten taalcursussen op verschillende niveaus om hun algemene studies aan te vullen. Studenten kunnen kiezen uit Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch en Tsjechisch als tweede taal.

MUP studenten kunnen ook kiezen voor keuzevakken taalcursussen aangeboden door de afdeling van de Aziatische Studies (bijvoorbeeld Chinees, Japans).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Metropolitan University Prague »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
2,213 EUR
per academisch jaar (2 semesters)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum