Master in International Sports Management (ms)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kick-start je carrière in de internationale sport arena!

Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in de internationale sport, ofwel buiten de Verenigde Staten of met internationale sportorganisaties binnen in de Verenigde Staten, en die geïnteresseerd zijn in het nemen van lessen op de campus in een traditionele klassikale omgeving zijn.

Je bent al enthousiast over alles wat met sport. Nu ben je klaar om de stap-up van uw spel op een wereldwijde schaal bent - dus het is gewoon logisch om een ​​MS in International Sport Management aan SUNY Cortland na te streven. In deze 30-credit-uur programma, zult u de theorie in evenwicht te brengen en de praktijk als je een goed begrip van de internationale sport management omgeving te krijgen. U zult compleet 12-24 klasse credit-uren op de SUNY Cortland campus en de kans krijgen om de resterende klasse krediet uur in een internationale studie in het buitenland plaats, zoals Duitsland of Australië te vervullen. Daarnaast zal je de mogelijkheid om internationale stagemogelijkheden na te streven.

Studenten in onze International Sport Management programma hebben eerder geïnterneerd met de volgende sportorganisaties: de London 2012 Olympische Zomerspelen, IMG Licensing in Keulen, Perth Heat Honkbal in Australië, de Verenigde Staten Olympisch Comite, de VS Rugby, NBC Sports, en de Internationale Tennis Federatie, onder vele anderen.

Afgestudeerden van de International Sport Management programma werken in een divers scala aan sport organisaties over de hele wereld, waaronder: het Internationaal Paralympisch Comité, USA Judo, Octagon Inc., Athletic Ierland en Taiwan Triathlon, onder anderen. Bovendien zijn een aantal van onze afgestudeerden zijn gegaan naar Ph.D. programma's op scholen, zoals Florida State University en de Universiteit van Louisville.

Waarom studeren aan SUNY Cortland?

Hoeveel studenten zijn in het programma?

Er zijn tussen de 75 en 100 studenten in alle programma's op een bepaald moment. Ongeveer 15-20 zijn in de ISPM-programma in het bijzonder.

Bekijk de Student Center

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SUNY Cortland is an academic community dedicated to diverse learning experiences. Students grow as engaged citizens with a strong social conscience fostered by outstanding teaching, scholarship, and s ... Lees meer

SUNY Cortland is an academic community dedicated to diverse learning experiences. Students grow as engaged citizens with a strong social conscience fostered by outstanding teaching, scholarship, and service. Lees Minder
Cortland , VS Online + 1 Meer Minder