Master in International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het geglobaliseerde karakter van het moderne bedrijfsleven betekent dat bedrijven steeds vaker managers proberen te werven die over de gespecialiseerde internationale expertise en de nodige vaardigheden beschikken om op een hoog niveau in multiculturele, mondiale omgevingen te presteren.

ISCTE Business School is een van de toonaangevende business schools in Portugal en biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden van internationaal management in een multiculturele omgeving onder de knie te krijgen.

Het programma wordt in het Engels gegeven en staat open voor internationaal georiënteerde studenten met een bachelordiploma op het gebied van management of met relevante ervaring in het internationale bedrijfsleven. Dit zeer competitieve academische programma bereidt studenten voor op het handelen in internationale bedrijven en internationaal verbonden organisaties.

Waarom kiezen voor de MIM op IBS

Enkele van de sterke punten van de IBS Master in International Management zijn:

 • Een tijdschema op maat voor studenten met professionele verplichtingen ;
 • Een intensief en compact programma van een jaar (plus afstudeerproject / proefschrift);
 • Een multiculturele studieomgeving met medestudenten en een faculteit van veel verschillende nationaliteiten;
 • Er wordt veel waarde gehecht aan:

1) Professionele interesses, door middel van modules die gericht zijn op de verwerving van "how to" competenties in internationale settings;

2) Meer onderzoeksgerichte interesses, door middel van modules en seminars gericht op het verwerven van capaciteiten voor het uitvoeren van een onderzoek op het gebied van internationaal management.

 • "Breedband" -programma ontworpen om te reageren op een breed scala aan interesses en specialiteiten;
 • Ervaren internationaal onderwijzend personeel; meer dan 60% van onze medewerkers komt uit het buitenland;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan optionele modules in plaatsen zoals India en Japan .
 • Mogelijkheid om een double master degree te behalen bij een aantal partneruniversiteiten.

Bovendien:

 • Studenten hebben de mogelijkheid om de Portugese taal te leren tijdens de Master. Dit opent kansen in enkele van de meer dynamische markten van tegenwoordig (Brazilië, Angola en anderen). Portugees is de taal die wordt gesproken door ongeveer 300 miljoen mensen op alle continenten.
 • Lissabon biedt een uitzonderlijk historisch erfgoed en een grote verscheidenheid aan culturele en vrijetijdsactiviteiten . En ISCTE Business School ligt dicht bij het hart van Lissabon.
 • Financieel voordeel ten opzichte van andere academische centra in Europa en de Verenigde Staten. Omdat de kosten van levensonderhoud lager zijn dan die van andere hoofdsteden, zullen studenten de tijd doorgebracht in Lissabon vrij van geldzorgen vinden.

Collegegeld 2020/2021

Het collegegeld voor het hele programma is € 8.600:
7.000 € in het 1e academiejaar en 1.600 € in het 2e academiejaar (dissertatiejaar).

In het eerste jaar kan het collegegeld in één keer worden betaald of gespreid over negen termijnen.

Aanvraagproces 2020/2021

De toepassingsperiode voor de komende editie van het MIM-programma is nu open.

Om de Master in International Management aan te vragen, moet u de volgende documenten indienen:

Online aanvraagformulier; Curriculum vitae; Bewijs van betaling van aanvraagkosten.

Vroege aanvragen worden geadviseerd, omdat het evaluatieproces wordt uitgevoerd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Documentatie

Op verzoek van het Admissions Office moet u verzenden (kopieën in papier en bestanden met gescande documenten):

Een kopie van je officiële bachelorgetuigschrift en eventuele andere graden vermeld in het aanvraagformulier (indien van toepassing) academische transcripties van cursussen en cijfers (indien van toepassing) twee originele foto's kopie van uw identiteitskaart of paspoort (en indien van toepassing van het fiscale identiteitsnummer ) GMAT Score - optioneel

In gevallen waarin een diploma niet beschikbaar is maar de afstuderen wordt verwacht vóór september 2020 - vragen we de studenten om een verklaring van betrokkenheid te ondertekenen. Het bachelordiploma moet uiterlijk half september worden verstrekt.

De presentatie van de GMAT-score kan de waarde van uw aanvraag vergroten en kan in bepaalde gevallen verplicht zijn.

Testresultaten moeten rechtstreeks door de ETS (Educational Testing Service) naar de ISCTE Business School worden verzonden.

Aanvraagkosten 2020/2021:

1e ronde (tot 15 maart): 50 euro
(Alleen volgende ronden voor het geval er beschikbare zitplaatsen zijn)

LET OP - We kunnen uw aanvraag niet verwerken voordat we uw aanvraagkosten (niet terugbetaalbaar) hebben ontvangen. Het is daarom van essentieel belang dat u ons een betalingsbewijs verstrekt.

Contacten

Vitor Reis
masters.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel . :( 351) 210 464 225

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to ... Lees meer

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to the corporate world are a distinctive feature of our School. Since the outset, IBS has relied on the support of invited faculty from the business world whose collaboration has provided valuable input for our curricula. Lees Minder
Lissabon , Orlando + 1 Meer Minder

Accreditaties