Master in International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in International Management (MIM) is een uniek programma gericht op jonge afgestudeerden gemotiveerd om global managers te worden. Het combineert theorie met de praktijk, overbrugt de academische wereld en de industrie en integreert harde en zachte vaardigheden. Het MIM-programma combineert traditionele cursussen met Learning Labs om kritisch denken te bevorderen en daagt studenten uit om systematisch na te denken over cultureel en intellectueel veeleisende taken.

DOELEN

Dit programma stelt studenten bloot aan topacademici en doorgewinterde leidinggevenden om de zakelijke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om in een internationale context te werken. Het MIM-programma van de LUISS Business School bouwt voort op uw passie voor uitmuntendheid en haalt u uit uw comfortzone. Je leert managementconcepten en -kaders en past deze toe op situaties in de echte wereld. Ideale kandidaten zijn dynamisch en ruimdenkend, enthousiast over internationale uitdagingen en bereid om te werken met een multicultureel en divers cohort.

PROGRAMMA OVERZICHT

De Master in International Management (MIM) is een éénjarig, praktijkgericht programma dat erop gericht is getalenteerde afgestudeerden voor te bereiden om hun internationale carrière een nieuwe impuls te geven.

Het MIM-programma combineert academische strengheid met praktische relevantie om studenten een unieke leerervaring te bieden. Door middel van interactieve lezingen, live casusbesprekingen, veldprojecten en groepswerk, voorziet het MIM studenten van kaders, hulpmiddelen en technieken om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor internationale managementuitdagingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LUISS Business School, accredited by EQUIS, is the School of Business and Management of LUISS Guido Carli University and it is based in Rome (Italy). The School leads the development and the growth of ... Lees meer

LUISS Business School, accredited by EQUIS, is the School of Business and Management of LUISS Guido Carli University and it is based in Rome (Italy). The School leads the development and the growth of individuals and companies. It trains talents that will be able to promote social and business growth within small and large institutions, combining entrepreneurial spirit to unconventional qualities: creativity, with the ability to challenge all difficulties. Whether your ambition lies in starting a business or changing a large organization, transforming your world or changing the world, LUISS Business School has the connections to your future. Lees Minder