Master in International Management (MIM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in International Management (MIM) bereidt u om cross-cultureel werk, het aanleren van vaardigheden voor de bedrijfsvoering die gespecialiseerd zijn in een internationale omgeving. Zal u toelaten om te werken als een manager in de wereldmarkt, het starten van een carrière in een multinational of een wereldwijde organisatie.

Dit programma is vooral gericht op studenten uit het gebied van Economie, Bedrijfskunde of Techniek graden. Kandidaten uit verschillende vakgebieden zal hebben om de training aanvullingen op de fundamenten van het management te verwerven voltooien.

Dit is een full-time programma dat is bedoeld om studenten te voorzien van een brede kennis van de overeenkomsten en verschillen van mensen en verschillende landen, regels en instellingen, hen bewust te maken van best practices en processen van het internationale management. Het is ook bedoeld om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om te werken in verschillende gebieden binnen een internationale organisatie - zowel wereldwijd als specifiek nationaal. Mogelijkheid van verblijf in een andere prestigieuze internationale business schools in Europa en de Verenigde Staten. Mogelijkheid om professionele stages uit te voeren.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Over de school

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. T ... Lees meer

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. The quality of our school and our reputation for offering relevant and topical courses, and for constantly evolving to adapt to social and economic needs are backed by over 50 years of experience. We are proud to be one of the oldest institutions in the history of Spanish universities with decades of proven success in training business professionals. This long-standing experience roots the quality of our programs in very favorable ground. Lees Minder