Officiële Master's Degree in International Management (MIM)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wat is de officiële masteropleiding in International Business Management?

De officiële masteropleiding in internationaal management bereidt je voor op intercultureel werken en biedt gespecialiseerd bedrijfsbeheer in een internationale omgeving. Het stelt je in staat om als manager op de wereldmarkt te werken en een carrière te beginnen binnen een multinationale of wereldwijde organisatie.

Dit programma is met name geschikt voor mensen met een diploma economie, bedrijfskunde of engineering. Kandidaten uit verschillende studierichtingen moeten eerder de module Complementary Training hebben gevolgd om inzicht te krijgen in de basisprincipes van management.

Dit programma in International Business Management is een officiële masteropleiding, volledig in het Engels aangeboden, waarvoor geen werkervaring vereist is, en die de mogelijkheid omvat om periodes van internationale uitwisseling met andere universiteiten en business schools uit te voeren, evenals professionele stages. Opleiding in gegevensverwerking en -analyse kan worden aangevuld met het diploma "Fundamentals in Business Analytics".

Deze graad biedt onderwijs over de beste praktijken en processen van internationaal management

Deze masteropleiding, die fulltime en in het Engels is, heeft tot doel studenten uitgebreide kennis te bieden over de overeenkomsten en verschillen tussen mensen en verschillende landen, hun regels en instellingen, en hen bewust te maken van de best practices en processen in International Management. Het is ook bedoeld om studenten de kennis, vaardigheden en capaciteiten te bieden die nodig zijn om op verschillende gebieden binnen een internationale organisatie te opereren, zowel wereldwijd als in de context van binnenlandse markten.

Onze studenten zeggen het volgende

Veel mensen zoals jij halen al het meeste uit hun masterdiploma. Hier zijn hun ervaringen.

"Deze graad biedt een uitstekende opleiding en training, die de basis vormen voor het ontwikkelen van een succesvolle professionele carrière in een gebied waar veel vraag naar is bij bedrijven." Guillermo Sánchez

"Het heeft me in staat gesteld me te specialiseren in een bloeiende sector met veel werkgelegenheid." Paula Conejos

"Met deze studies kun je je talenten optimaal ontwikkelen en perfect inspelen op de behoeften van de markt, gezien hun internationale perspectief." Giorgo Bertelli

Profiel van de aanvrager

De MIM bereidt je voor om cross-cultureel te werken en biedt gespecialiseerd bedrijfsbeheer in een internationale omgeving. Het stelt je in staat om als manager op de wereldmarkt te werken en een carrière te beginnen binnen een multinationale of wereldwijde organisatie.

Dit programma is met name geschikt voor mensen met een diploma economie, bedrijfskunde of engineering. Kandidaten uit verschillende studierichtingen moeten eerder de module Complementary Training hebben gevolgd om inzicht te krijgen in de basisprincipes van management.

eis

  • Pas afgestudeerden in Engineering, Administration en Business Management, en andere universitaire opleidingen.
  • Goed academisch record.
  • B2 Engels niveau volgens het ERK.
  • Professionele en persoonlijke ervaring, talen, communicatieve vaardigheden en het vermogen om in een team te werken worden positief beoordeeld.

Carrière en academische vooruitzichten

Graduate profiel

De officiële Master's Degree in International Business Management (MIM) bereidt afgestudeerden voor om in multiculturele omgevingen te werken, met een globale en strategische visie op bedrijfsactiviteiten, evenals vaardigheden voor internationaal bedrijfsbeheer, waarbij alle operationele gebieden van de organisatie worden geïntegreerd

Carriere vooruitzichten

De officiële Master's Degree in International Business Management (MIM) legt de nadruk op de opleiding van een sociaal nuttige en actieve professional, in staat om verantwoordelijke posities in te nemen bij hun beslissingen als manager op een wereldwijde markt, en een carrière te beginnen bij een multinationale of wereldwijde organisatie.

Academische vooruitzichten

Ook geeft de officiële masteropleiding in internationaal bedrijfsbeheer (MIM) toegang tot een officieel doctoraatsprogramma in overeenstemming met de bepalingen van koninklijk besluit 99/2011 van 28 januari, dat officiële doctoraatsstudies regelt.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Lees Minder