Master in International Business and Languages

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De tweejarige Master in Internationaal Bedrijf en Talen leert de studenten om de concepten en technieken die relevant zijn voor internationale zaken te beheersen en ze in staat te stellen uitgebreide kennis te krijgen van kernstrategieën binnen een wereldwijde economische context door cruciale managementconcepten op verschillende terreinen te leren.

Vandaag moeten succesvolle bedrijfsleiders zowel de theoretische en empirische hulpmiddelen bezitten die hen uitrusten om gestructureerde beheersbeslissingen te maken die verschillende culturele, financiële, commerciële, sociale en politieke parameters hebben. Met deze graad zullen de studenten verschillende internationale economie concepten begrijpen die hen in staat stellen om de impact van hoe de huidige zaken van invloed zijn op internationale zaken te begrijpen. Door de begrippen business law te leren, zullen de studenten hun begrip van de juridische omgeving verbeteren en hen helpen om legale documenten en praktijken te ontcijferen die bedrijfsstructuren structureren.

Het tweede doel van deze cursus is dat studenten een intiem begrip krijgen van een multiculturele omgeving door cursussen in Talen en beschavingen te volgen, evenals Cross Cultural Management. Engelse vaardigheden worden versterkt naast een of twee extra vreemde talen, waaronder Frans, Spaans, Duits, Italiaans of Arabisch op intermediair of geavanceerd niveau om tegemoet te komen aan meertalige zakelijke omgevingen.

Het curriculum wordt geleverd door een bezoekend professor uit Frankrijk en de UAE. Onze faculteit heeft wereldwijd toejuichen behaald en een grondige kennis van internationale zaken en talen door middel van lezingen, teamwork, casestudies, individuele opdrachten, onderzoeksstudies en computergebaseerde interactieve bedrijfsspelen geleverd.

Internationale erkenning

De Master in International Business and Languages ​​wordt toegekend door de Universiteit van Parijs-Sorbonne en wordt beschouwd als dezelfde graad toegekend in Parijs. Het wordt wereldwijd erkend en is de belangrijkste stap voor een internationale carrière in Abu Dhabi en overzee. Het curriculum van International Business and Languages ​​is door het Franse Agentschap voor Evaluatie Hoger Onderwijs en Onderzoek (AERES) gerangschikt, wat het hoogste beoordelingsniveau mogelijk is.

Toegang tot Parijs-Sorbonne Ph.D. programma

Dit programma is het vlaggenschip van de Paris-Sorbonne School of International Business and Languages, en kan leiden tot toegang tot het driejarig doctoraal programma in International Business & European Studies aan de Universiteit Parijs-Sorbonne.


Klik hier om de brochure te bekijken

Laatst bijgewerkt op jul 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to Paris-Sorbonne University Abu Dhabi (PSUAD), your first step towards an international prestigious degree. Paris-Sorbonne University Abu Dhabi is a higher education institution that attracts ... Lees meer

Welcome to Paris-Sorbonne University Abu Dhabi (PSUAD), your first step towards an international prestigious degree. Paris-Sorbonne University Abu Dhabi is a higher education institution that attracts not only the best students from the UAE, but also the best students from all over the Middle East and the around the world. Lees Minder