Master in internationaal management

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

De MSc in International Management zal u helpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn door de internationale managers en leiders om wereldwijd te bedienen ontwikkelen.

De cursus biedt u een brede kennis van en inzicht in de methoden en processen van het internationale management.

Zult u uw begrip van de nationale en internationale context waarin de internationale managers actief te ontwikkelen.

U vindt hier ook een waardering van hoe die context een impact hebben op het management de verwachtingen en voorkeuren in verschillende culturele omgevingen te krijgen.

Het programma is praktisch in de oriëntatie met de nadruk op de vaardigheden van werken, het beheer en het leiden in verschillende organisatorische instellingen.

U zult bestuderen

Semester 1

Je begint met een inleiding tot de Professional Practice management programma. Loopt gedurende de eerste twee semesters, deze klasse biedt een combinatie van workshops en leren oefeningen. Heb je de mogelijkheid om te identificeren en de soft skills die nodig zijn als een toekomstige internationale manager of leider te ontwikkelen.

U zult ook deelnemen aan een geïntegreerde Skills workshop die zich richt op uw persoonlijke benadering van het leren en het beheer van jezelf.

kernklassen

 • Managing Across Cultures
 • Managen van mensen in organisaties

Semester 2

kernklassen

 • Marketing Management
 • Global Business Environment
 • Financiën en Financieel Management

U zult ook deelnemen aan groep oefeningen (bijvoorbeeld het regelen van een professionele, culturele of carrière-gerichte event) om een ​​leidinggevende of de ontwikkeling van leiderschap adres nodig die tijdens de uiterlijke gebonden activiteit.

Keuzevakken

U zult kiezen uit twee keuzevakken uit een zwembad van internationale en algemeen management onderwerpen beschikbaar in de programma's worden aangeboden door Strathclyde Business School. Keuzemodules variëren van jaar tot jaar, maar kunnen bestaan ​​uit:

 • Brand Management and Strategy
 • Fundamenten van Risk
 • New Venture Creation
 • Programma & Project Management
 • Spelletjes van de strategie
 • leiderschap
 • Strategisch financieel beheer
 • Beheer van de Internationale Relaties
 • Agentschap verandering
 • Het ontwikkelen van vaardigheden voor effectieve Management Consulting
 • Verbetering van het beheer Decision Making
 • Verkennen Vindingrijk Strategy Practice
 • Social Media: Strategy & Management
 • Het beheer in Europa (doceerde aan Toulouse Business School, Frankrijk)

Semester 3

 • Business Strategy
 • International Entrepreneurship
 • Consultancy in de praktijk

U bent verplicht om een ​​praktijkgerichte project te voltooien. Dit geeft u de mogelijkheid om te verkennen, in de lengte, een aantal aspecten van de theorie of methoden, of kennis of vaardigheden geïntroduceerd op de onderwezen onderdeel van het programma. Het project wordt ondersteund door een klasse project methodologie.

Studeren in het buitenland

Deze cursus bestaat uit een aantal keuzevakken voor u om uit te kiezen. Heeft u interesse in studeren in het buitenland bent, de gedelegeerd in Europa electieve klasse biedt de mogelijkheid om dit te doen met de lessen gegeven in Toulouse Business School, Frankrijk.

Grote projecten

U bent verplicht om een ​​project te voltooien in het laatste semester van de cursus. U kunt regelen om dit te doen in combinatie met een organisatie.

Inrichting

Strathclyde Business School is een van de grootste instellingen in zijn soort in Europa. Het heeft ongeveer 200 wetenschappelijke medewerkers en meer dan 3000 full-time studenten.

De afdelingen en gespecialiseerde eenheden werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleidingen bieden.

Goede eerste graad in het bedrijfsleven of het management, of een niet-zakelijke graden plus enige werkervaring in de internationale handel of bedrijf, of gelijkwaardig.

Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, krijgt meer informatie over de Engels taal eisen voor studeren aan Strathclyde.

Toepassingen van degenen die kunnen aantonen dat hun werkervaring merites zal directe toegang tot het programma ook worden overwogen.

Wij kunnen u vragen om een ​​formeel interview verbinden zich ertoe om je prestaties en ambities te bespreken.

Je moet bekwaam in tekstverwerking, het gebruik van spreadsheets en in het schrijven van rapporten zijn.

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Voor meer informatie over de cursussen en mogelijkheden uit te vinden in de aanbieding bezoek isc.strath.ac.uk of bel vandaag nog op +44 (0) 1273 339333 en bespreek je opleiding toekomst. U kunt ook het online aanvraagformulier in te vullen. Om een ​​vraag te stellen vul het aanvraagformulier in en praat met een van onze multi-lingual Student Inschrijving adviseurs vandaag.

Waar zijn ze nu?

Veel van onze afgestudeerden zijn in het verdere werk of studie * Job titels zijn.:

 • Design Manager
 • Productiemanager

Werkgevers zijn onder meer:

 • Deloitte
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder