Master in Interactive Media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Interactive Media

De masteropleiding Interactive Media Biedt een widerange voornamelijk technische aspecten van interactieve media, computerspelletjes en moderne online media. Afgestudeerden zijn uitgerust met kennis en vaardigheden om professioneel uit te voeren innovatieve en complexe projecten in de media-industrie.

srtj

De studie geeft een sterk ontwikkelde deel van het project en wordt gekenmerkt door een zeer breed scala van internationale normen diepte cursussen Welke praktische elementen en theorie te combineren op een hoog niveau. In aanvulling op de praktische opleiding Voornamelijk werken unabhängig, systematische aanpak en de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden zijn centrale aandachtspunten.

Studeren bij UASUA

  • Graad: Master of Science (MSc)
  • Duur: 4 semesters (120 ECTS)
  • Aantal studenten: 24
  • Organisatie vorm: Full-time
  • Vereisten: voltooiing van de graad of diploma programma z een relevante, ten minste drie jaar bachelor. b. van media-technologie, media, informatica of software engineering met IT-gerelateerde training elementen ten belope van ten minste 60 ECTS. Goede kennis van het Engels.

Focus van de opleiding

De twee jaar durende studie biedt de volgende thematische prioriteiten, die individueel kunnen worden gecombineerd door de cessie van keuzevakken:

interactieve Media

Human-Computer Interaction, Computer Vision, Speech Processing, Cooperative Work Environments, interactieve installaties

Spelen

Game Development, game-engines, Real Time Graphics, Physics Simulatie, Artificial Intelligence, multi-player games, Audio

Online Media

Advanced Web Publishing, Rich Internet Applications, Semantic Web Services / Applications De flexibele curriculum Maakt dus een semester in het buitenland in een van onze internationale partner universiteiten.

dt

professionele Perspectief

Als afgestudeerde ben je een breed opgeleide media professional met project ervaring en uitgebreide kennis van detail in een of meer gespecialiseerde gebieden. Ze zijn niet alleen bereid voor veeleisende, waardoor de verantwoordelijkheden in het bedenken en vormgeven van innovatieve media projecten, zo zo, maar in staat zijn om toe te passen in de praktische uitvoering in plaats eigenhandig.

Hun specifieke vaardigheden maakt je / een heleboel van deze werknemer in een wereldwijde beroep, z. b. in de ontwikkeling van computer games en interactieve media systemen en op het gebied van multimedia-authoring / productie (presentaties, shows, musea, kiosken), Web-based informatie systemen en toepassingen, grootschalige online publishing, content en document management, multimedia databases , elektronische archieven, Digital Asset management, Cooperative workflow oplossingen en streaming Media Services.

Door thesis wetenschappelijke veeleisende master's koopt u dan de formele vereisten voor een volgende doctorale studie aan een binnen- of buitenlandse universiteit.

Master Thesis

Master Theses zijn toepassingsgericht gen rally en zijn oft Uitgevoerd door middel van concrete opdrachten met bedrijven. Zij bieden aan gelegenheid voor persoonlijke verdieping in een bepaald onderwerp en op de sametime praktische uitvoering.

In principe is een professioneel bevoegde toezichthouder genomineerd voor elk proefschrift van de opleiding. Daarnaast shoulderstand een persoon bekend met het onderwerp persoon die beschikbaar zijn binnen het partnerbedrijf dat bij de FH-zorgverleners neemt de inhoudelijke controle van het proefschrift samen te zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the r ... Lees meer

The University of Applied Sciences Upper Austria is the largest university of applied sciences in Austria and is an integral part of the tertiary education system. The organization is defined by the requirements of regional scientific and research needs. Lees Minder
Wels , Steyr , Hagenberg , Linz + 3 Meer Minder