Master in innovatie en design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

We zijn ervan overtuigd dat brede competentie in innovatie en design vanuit een holistisch perspectief nodig is om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. In het internationale masterprogramma Innovation and Design verwerf je specialistische theoretische kennis en praktische vaardigheden voor interactie op een mondiale markt. Na je studie ben je competitief op de arbeidsmarkt en bereid je je voor op doctorale studies.

Het programma

Het internationale masterprogramma Innovation and Design is ontwikkeld in samenwerking met belanghebbenden buiten de academische wereld en is gericht op het creëren van een duidelijke link naar de arbeidsmarkt. Je verwerft zowel theoretische als praktische competenties en leert over innovatiebeheer, ontwerpprocessen en communicatie in complexe organisaties. De opleiding omvat kwalitatieve onderzoeksmethoden en vaardigheden in het samenwerken met partners buiten de universiteit in interdisciplinaire projecten.

Het programma zelf is multidisciplinair en combineert disciplines zoals techniek, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, evenals perspectieven vanuit de kunst. De cursussen helpen je om je capaciteit voor multidisciplinaire samenwerking te ontwikkelen, zowel nationaal als internationaal. Je zult ook je kennis ontwikkelen op een door jezelf gedefinieerd gebied op het gebied van innovatie en design.

Werkgelegenheid en toekomstperspectieven

Na je diploma heb je een breder begrip van centrale concepten en theorieën over innovatie en design. Je zult ook de vaardigheden verwerven die nodig zijn in innovatieprocessen voor service en productontwikkeling om te werken in internationale projecten die de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen, engineering en de gezondheids- en welzijnssector omvatten. De brede inhoud van het programma geeft je een solide voordeel bij het veiligstellen van een academische onderzoeksloopbaan; het bereidt je ook voor op gekwalificeerd management in de private en publieke sector.

Collegegeld

Voor studenten buiten de EU / EER

Kosten eerste semester: 67500 SEK

Totale programmakosten: 270000 SEK

Specifieke toelatingseisen

Een bachelordiploma van een instelling voor hoger onderwijs van drie jaar of ouder, gelijk aan 180 studiepunten, op het gebied van innovatiebeheer, informatieontwerp, product- en productieontwikkeling, industriële economie en management, industrieel ontwerp, engineeringontwerp, interactieontwerp, werktuigbouw, of ondernemerschap. Afgestudeerden met een bachelordiploma op andere gebieden moeten ten minste een jaar werkervaring hebben op het betreffende gebied van ontwerp of innovatie. Een TOEFL-testresultaat, met een minimumscore van 575 met een TWE-score van ten minste 4,5 (PBT) of 90 met een TWE-score van ten minste 20 (iBT) of een IELTS-testresultaat met een totale bandscore van ten minste 6,5 en er is geen bandcore onder 5,5 of gelijkwaardig vereist.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... Lees meer

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Lees Minder