Master in innovatie en Design Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in innovatie en Design Management

De noodzaak om te innoveren om business excellence te bereiken heeft geholpen veranderen de rol van het ontwerp op het gebied van het bedrijfsleven. De relatie tussen het management en het ontwerp is cruciaal op strategisch niveau om organisaties te voorzien van een baanbrekende positie, krijgen de winstgevendheid en waarde te creëren. De Master in innovatie en Design Management geeft professionals de nieuwe perspectief van hun werk. Een T Graduate Design Management Het benadrukt het verwerven van business management vaardigheden, terwijl in de Graduate Innovatie en Design Thinking Het duikt in hoe om te innoveren van de Design Thinking. Titel Master in innovatie en Design Management, 60 ECTS wordt verkregen door het invullen van twee postdoctorale opleidingen 30 ECTS per stuk. Deze postdoctorale opleidingen kunnen worden genomen in een academiejaar of in verschillende studiejaren. Ook kunnen alle postdoctorale opleidingen die deel uitmaken van een master's degree onafhankelijk van elkaar worden genomen.

PRESENTATIE

De noodzaak om te innoveren om business excellence te bereiken heeft bijgedragen aan het veranderen van de visie van de professionele ontwerp in het werkveld.

De strategische ontwerp werkt vanuit tactisch niveau, waardoor het individu, service gebruiker of de klant in het middelpunt van het ontwerp-proces, op gebieden die van business impact door middel van design diensten, nieuwe ervaringen van klanten en de waarde proposities.

In dit opzicht is de Graduate Innovatie en Design Thinking eigen Service Design Thinking vaardigheden worden verworven aan de omnichannel ecosystemen aan te pakken en geïntegreerd overzicht van het product - de Dienst Experience. Dit zal de student in staat stellen om zo veelzijdig in diverse stadia van innovatie in te grijpen: Research Design Techniques voor het begrijpen van de behoeften van onze gebruiker of klant. Methodologieën voor Creative Problem Solving en Co-Creatie van de ideevorming en conceptualisering van nieuwe producten en ontwerpen. Klantprocessen Delevopment voor Business Design Lean Startup technieken, variërend van prototyping van nieuwe producten en diensten te valideren of verfijning van de hypothese van nieuwe business modellen.

Om deze doelstellingen te bereiken is het belangrijk ervaring in het ontwikkelen van echte projecten om een ​​portefeuille aangepast aan de huidige behoeften van de markt te creëren. Het programma combineert conceptuele documentatie en workshops en workshops die gericht zijn op de praktijk van de Service Design Thinking technieken toegepast om innovatie te domineren.

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Verwerven gereedschappen en kennis van innovatie management die dienen om productinnovatie, service en business model met een organisatorische impact te ontwikkelen.

Leer de technieken, ervaring op te doen en de ontwikkeling van concrete projecten toepassen zichzelf Service Design Thinking technieken voor het ontwerpen van diensten en het ontwerpen van nieuwe business-modellen.

CURRICULUM

De cursus is verdeeld in 5 modules, de vijfde ontwikkelen van een Final Studies Project. Elk van de modules worden ontwikkeld tijdens een georganiseerde manier theorie en praktijk combineren parallel.

Tijdige conferentie zal in belangrijke specialisten en actuele onderwerpen, en bezoeken die postdoctorale opleiding zal voltooien worden georganiseerd.

 • Module I - The Design Denken als een paradigma van innovatie
 • Module II - De Design Research voor het begrijpen van de behoeften van onze gebruiker of klant
 • Module III - Technische ideevorming en conceptualisering van nieuwe producten en diensten
 • Module IV - Business Design en Lean Startup
 • Module V - Final Studies Project

PROFESSIONAL uitjes

Sommige van de professionele mogelijkheden van deze postdoctorale opleiding zijn: - Innovation Manager of consultant.

 • Design Onderzoeker.
 • Interaction Designer.
 • Informatie Architect.
 • Visual Designer.
 • UX Prototyping.
 • Ontwerper Dienst.
 • Business-Designer.

DATA PAPIER

Probleem: 3rd Edition

Kwalificatie: Graduate Innovatie en Design Thinking van de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 30 ECTS

School periode: Van 20 oktober 2015 tot en met mei 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Dinsdag en donderdag van 19u tot 22u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Postgraduate Prijs: € 3480

Master Prijs: € 6600

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces.

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder