Het Departement Computerwetenschappen / Informatiesystemen in Northwest biedt een MSc in Informatiesystemen (MSIS) aan op de ontwikkeling van toekomstige leiders in de informatietechnologie (IT) industrie. Dit is een programma van 36 credituren (12 lessen) aangeboden over 4 voltijdse semesters aan de Northwest Missouri State University in Maryville, Missouri. Cohorts beginnen eind augustus (begin van de herfs semester) en begin januari (voorjaar semester start) van elk academisch jaar. Fall semester cohorten zullen het einde van de volgende herfst afronden. Lente semester cohorten zullen de volgende lente afronden. Elk programma is dezelfde periode van 16 maanden. Studenten zullen in Maryville wonen en studeren en alle essentiële campusdiensten zullen daar beschikbaar zijn.

Hooggekwalificeerde faculteitsleden werken samen en werken samen om studenten die over de hele wereld komen, op te leiden om een ​​kwalitatief hoogwaardig onderwijs te verkrijgen. Uitstekende technologische en instructieve middelen zorgen ervoor dat afgestudeerden van dit programma kunnen slagen op de zeer competitieve wereldwijde IT-arbeidsmarkt. Dit programma versterkt ook de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar studenten door studenten kansen te bieden om op een succesvolle, ethische manier met anderen te communiceren.

Verkoelingshal spring2017 ch0022

Doelstellingen van het programma

Het hoofddoel van dit programma is om studenten voor te bereiden om te concurreren op de wereldwijde IT-arbeidsmarkt. Daartoe biedt ons programma:

 • Een goede achtergrond in de fundamentele informatiesystemen
 • Uitgebreide hands-on oefening om ervoor te zorgen dat studenten de nodige technische vaardigheden hebben om snel productieve medewerkers en IS-managers te worden
 • Ervaring met het ontwikkelen en beheren van softwareprojecten
 • Ervaring in het werken als leidinggevend teamlid bij projecten
 • Mogelijkheden om communicatieve vaardigheden te gebruiken en verbeteren, zowel mondeling als schriftelijk

Studenten in het MSIS-programma bestuderen informatiesystemenanalyse en -ontwerp, cybersecurity, database-ontwerp en -ontwikkeling, human-computer interactie, financieel besluitvorming voor informatiesystemen, bedrijfsintelligentie en beheer van IT-projecten. Extra cursussen geven studenten de nodige ervaring op het gebied van de huidige platforms van vandaag - waaronder Java, moderne databankmotoren en huidige projectmanagement tools.

Een ontwikkelingstechnologie voor het ontwikkeling van informatiesystemen is bedoeld om de studenten bloot te stellen aan echte wereldwijde IT-praktijken, hun communicatievaardigheden te verbeteren en hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Duur van de Programma

Studenten kunnen dit programma voltooien in vier trimesters (16 maanden, inclusief twaalf weken zomersessie).

programma locatie

Het MSIS programma biedt alle cursussen en programma-gebaseerde diensten op de hoofdcampus in Maryville, Missouri. Full-time afgestudeerden krijgen een universiteitslaptop om te gebruiken terwijl ze in de lessen zijn ingeschreven. Studenten hebben toegang tot fitnesscentrum, wellnesscentrum, campusactiviteiten, internationale kantoor, bibliotheek en studentenwerkgelegenheid.

Noordwesten kc spring2017 tw 0359

Cursusvereisten

Cursus Krediet uren
Informatietechnologiebeheer
Analyse en ontwerp van informatiesystemen
Object-Oriented Systems ontwikkelen met Java
Database ontwerp en implementatie
Enterprise Networking en Internetworking
User Centered System Design en Evaluation
Cyber ​​Security en Information Systems Security Management
Professionaliteit in de IS-omgeving
Projectmanagement voor zaken en technologie
Financiële Modellering en Decision Making voor IT
Business Intelligence en Analytics
IS Capstone Project
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
Total Credit Hours 36

Toelatingseisen

Studenten die toelating tot dit programma krijgen, zullen naar verwachting een vierjarige bacheloropleiding hebben afgerond van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit met een GPA van 2,75 of beter op een 4,0-schaal. Sommige driejarige voorgraadse graden worden ook geaccepteerd. Daarnaast moeten aanvragers een totaal GRE score (verbaal + kwantitatief) van 285 hebben en een aanvaardbare score op een Engelse taalbeoordeling (TOEFL score 79, IELTS 6.5 met geen banden onder 6,0, PTE 53). De aanvragers worden verwacht dat ze een belangrijke of minderjarige hebben in een informatiesysteem, computerwetenschappen, bedrijfskunde of engineering discipline, inclusief cursussen in:

 • Informatie Systemen
<li>  Statistiek</li>
<li>  STEM veld</li>


Deadlines

Toepassingen en alle transcripten moeten op de volgende data worden ingediend bij het Bureau voor toelatingen. Internationale studenten moeten ongeveer twee maanden toelaten vanaf het moment dat alle aanmeldingsdocumenten worden ontvangen voor kennisgeving van aanvaarding.

Carrière Opportunties

Het Departement Computerwetenschappen / Informatiesystemen heeft veel contacten met werkgevers in de regio, waaronder Kansas City, Mo., Omaha, Neb., En Des Moines, Iowa. Facultaire leden ontmoeten regelmatig met vertegenwoordigers van deze werkgevers om ervoor te zorgen dat het programma up-to-date is en studenten produceert die aan de behoeften van de werkgevers voldoen. Om ervoor te zorgen dat studenten de nodige vaardigheden hebben om een ​​succesvol CV te kunnen opstellen en succesvol te kunnen interviewen, hebben we een 3-credit uur cursus nodig om deze skils te helpen ontwikkelen.

IT mogelijkheden zijn overvloedig en betalen goed. Volgens het Bureau van de Arbeidsstatistieken verdienen computersystemenanalisten $ 82.710 en computer- en informatie-systeemsambtenaren verdienen $ 127.640. Werkgevers hebben moeite met het vinden van gekwalificeerde werknemers om IT-posities te vullen. Afgestudeerden die sterke technische vaardigheden, goede communicatievaardigheden hebben, en weten hoe ze in teams werken, hebben een duidelijke voordeel op deze IT-arbeidsmarkt.

OPT-plaatsing

Typische vacatures voor internationale informatiesystemen worden afgestudeerd:

 • Systeem analist
 • Software ontwikkelaar
 • Project Manager
 • programmer Analyst
 • IS afdeling manager
 • Bedrijfsanalist

Het MSIS programma heeft een STEM CIP code 11.0101, die momenteel een extra 24 maanden OPT (Optionele Praktische Training) verlenging mogelijk maakt na afloop van 12 maanden OPT periode.

Financieringsmogelijkheden

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen om $ 1.000 te ontvangen voor de eerste semester van de student (ongeveer 20% korting). De beurs is een eenmalige prijs. Internationale studenten die een afgestudeerde GPA van 3,30 of beter verdienen in hun eerste trimester, krijgen een beurs in hun tweede trimester dat hen in staat stelt directe studie te betalen. Dit vermindert de kosten van onderwijzen met ongeveer 40 procent. Deze studiebeurs wordt behouden zolang de student de vereiste GPA handhaaft en blijft als voltijds residentiële student. Northwest's opleiding is een van de meest betaalbare in de natie.

Graduate assistantships zijn beperkt beschikbaar voor studenten die zich in hun eerste trimester in het noordwesten bewijzen. Naast beurzen en assistenten in het College van Computerwetenschappen en Informatiesystemen kunnen studenten ook andere studententaken op de campus aanvragen. Studenten kunnen gehuurd worden tot 20 uur per week en worden per uur betaald.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Northwest Missouri State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
27,186 USD
Missouri inwoner per semester uur: $ 389.11 / Niet-Missouri inwoner per semester uur: $ 641.97
Deadline
Vraag informatie aan
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Op locaties
Op datum
Einddatum
Mei 15, 2021
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Einddatum
dec 15, 2021
Aanmeldingslimiet
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 15, 2021

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Einddatum
dec 15, 2021