Master in informatica en technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master Degree in Information Science and Technology

Introductie

Communicatienetwerken is een spannend gebied dat ontwikkelt zich zeer snel en krijgt veel aandacht van wetenschappers en de academische gemeenschap. Maar wat belangrijker is het feit dat bedrijven en private / publieke instellingen geeft enorm belang zijn voor de computer netwerkinfrastructuur, vanwege de reden dat tegenwoordig niets kan worden gedaan zonder datacommunicatie. Daarom moet alle communicatie netwerk security mechanismen die bescherming bieden tegen diefstal van gegevens, verlies van gegevens, het lekken van informatie en elke vorm van inbraak die is gericht op het doorbreken en het knoeien met vertrouwelijke en auteursrechtelijk beschermd materiaal zorgen.

Master studies van communicatienetwerken en Veiligheid is gericht op het produceren van hoog opgeleide, ervaren en voorbereid professionals die in staat zijn om te gaan met een lokale of internationale omgeving, zij het een particulier bedrijf, een instelling of de academische wereld zal zijn.

Studenten door hun aanwezigheid en deelname aan het hele proces zal het bestuderen van een actieve rol in het verloop van de opleiding hebben. Studenten als consumenten-begunstigde zal een actieve rol in het hele onderwijs en wetenschappelijk onderzoek proces, de organisatie van deskundigen en wetenschappelijke bijeenkomsten, debatten, onderzoek seminars waar ze een kans om direct onderzoek en vertrouwd te maken met het wetenschappelijke veld zal hebben.

Resultaten van het programma

De Universiteit van Informatie Wetenschappen en Technologie "St. Paulus de Apostel "biedt de mogelijkheid voor inschrijving in de opleiding in de informatica en technologie voor master studies via twee programma modellen: Een jaar full-time studie en twee jaar in deeltijd studie.

Deze studie programma in Information Science and Technology voor de tweede cyclus van studies aan UIST is bedoeld om studenten te voorzien van bredere kennis van de concepten, theorie en praktijk van informatie wetenschap en technologie. Dit programma heeft als doel het ontwikkelen van de capaciteit voor kritische analyse van de studenten en het vinden van effectieve oplossingen voor bepaalde problemen.

De opleiding van de tweede cyclus van studies aan UIST bestrijkt kernvakken in geavanceerde programmering algoritmen en wiskundige methoden, computer vision, high performance computing, data mining en embedded systemen.

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Lees meer

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Lees Minder