Lees de Officiële Beschrijving

Waarom presteren sommige bedrijven beter dan andere? We zullen deze vraag samen beantwoorden, maar sommige experts verzekeren dat het afhankelijk is van de strategie en anderen van technologie of producten.

We zullen ontdekken dat de prestaties van een bedrijf afhankelijk zijn van hoe topmanagementteams strategieën formuleren en implementeren, hoe organisaties worden ontworpen om het potentieel van technologieën te benutten en hoe mensen samenwerken om producten en services te innoveren. Organisaties en mensen staan centraal in het stadium, zowel in de wereldeconomie als in dit programma.

De Master in Human Resources

Dit programma is om zo te zeggen zowel een Master of Science als een Master of Practice. Hoewel de academische excellentie wordt gegarandeerd door internationaal georiënteerde academische professoren, kunt u het hele jaar door verschillende problemen aanpakken die werken met managers.

Interactieve lessen, Leiderslezingen, Teamtoewijzingen, In-company Workshops, Skill Labs, Carrièrebegeleiding, 1-maand Teamproject Werken met een HR

Dit programma is de eerste Italiaanse interuniversitaire master in HRO, dankzij de samenwerking van de universiteiten van Bologna, Ferrara, Modena en Reggio Emilia.

STRUCTUUR

De Master in Human Resources

Deelname aan het klaslokaal is ongeveer 30 uur per week gestructureerd om tijd vrij te maken om in groepen te werken, zonder de focus van individuele studenten en het beheer van interpersoonlijke relaties te verwaarlozen.

CARRIÈREONTWIKKELING

De integratie met bedrijven is een prioriteit en een altijd aanwezig kenmerk van alle programma's van de Bologna Business School , dus ook voor de Master in Digital Technology Management / Artificial Intelligence.

De school zet zich volledig in voor het creëren van inzetbaarheid, door middel van een systematische loopbaandienstactie, die voortdurend gericht is op het matchen van de professionele projecten van studenten met de behoeften van bedrijven.

De stage is een uitzonderlijke springplank, het volstaat om te zeggen dat zes maanden na het einde van de voltijdse meesters aan de Bologna Business School gemiddeld 90% van de studenten in een bedrijf werken.

De BBS Career Service helpt en ondersteunt studenten vanaf het allereerste begin, samen met een opleiding en een professioneel ontwikkelingspad. Dit wordt bereikt door een reeks workshops te organiseren met als doel de fundamentele instrumenten en middelen te bieden om op de juiste manier voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt.

FINANCIËLE HULP

Bij Bologna Business School begrijpen we het belang van financiële hulp bij het ondersteunen van onze studenten om hun educatieve doelen te bereiken. We zijn ons ervan bewust dat een geavanceerd trainingspad van hoge kwaliteit een belangrijk engagement kan zijn, maar we zijn er ook echt van overtuigd dat investeren in iemands toekomst altijd terugbetaalt. Bologna Business School biedt graag gedeeltelijke beurzen aan de meest verdienstelijke studenten.

Dankzij de overeenkomst tussen Bologna Business School en Intesa Sanpaolo komen deelnemers in aanmerking voor de aanvraag voor "PerTe Prestito Con Lode", een langlopende lening met een lage rente.

Belangrijkste kenmerken:

  • Leningbedrag gelijk aan het inschrijfgeld
  • Verlaagde rentevoet
  • Geen onderpand vereist
  • Terugbetaalbaar in 10 jaar
  • Zonder vroegtijdige sluitingskosten
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Bologna Business School »

Laatst bijgewerkt op January 12, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Nov. 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
14,800 EUR
Deadline
Sept. 30, 2019
9 May 2019 (Round I) 9 July 2019 (Round II) 30 September 2019 (Round III)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Nov. 2019
Aanmeldingslimiet
Sept. 30, 2019
9 May 2019 (Round I) 9 July 2019 (Round II) 30 September 2019 (Round III)

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Sept. 30, 2019
9 May 2019 (Round I) 9 July 2019 (Round II) 30 September 2019 (Round III)
Einddatum