Master in Human Resources en Organisatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom presteren sommige bedrijven beter dan andere? We zullen deze vraag samen beantwoorden, maar sommige experts verzekeren dat het afhankelijk is van de strategie en anderen van technologie of producten.

We zullen ontdekken dat de prestaties van een bedrijf afhankelijk zijn van hoe topmanagementteams strategieën formuleren en implementeren, hoe organisaties worden ontworpen om het potentieel van technologieën te benutten en hoe mensen samenwerken om producten en services te innoveren. Organisaties en mensen staan centraal in het stadium, zowel in de wereldeconomie als in dit programma.

De Master in Human Resources

Dit programma is om zo te zeggen zowel een Master of Science als een Master of Practice. Hoewel de academische excellentie wordt gegarandeerd door internationaal georiënteerde academische professoren, kunt u het hele jaar door verschillende problemen aanpakken die werken met managers.

Interactieve lessen, Leiderslezingen, Teamtoewijzingen, In-company Workshops, Skill Labs, Carrièrebegeleiding, 1-maand Teamproject Werken met een HR

Dit programma is de eerste Italiaanse interuniversitaire master in HRO, dankzij de samenwerking van de universiteiten van Bologna, Ferrara, Modena en Reggio Emilia.

STRUCTUUR

De Master in Human Resources

Deelname aan het klaslokaal is ongeveer 30 uur per week gestructureerd om tijd vrij te maken om in groepen te werken, zonder de focus van individuele studenten en het beheer van interpersoonlijke relaties te verwaarlozen.

CARRIÈREONTWIKKELING

De integratie met bedrijven is een prioriteit en een altijd aanwezig kenmerk van alle programma's van de Bologna Business School , dus ook voor de Master in Digital Technology Management / Artificial Intelligence.

De school zet zich volledig in voor het creëren van inzetbaarheid, door middel van een systematische loopbaandienstactie, die voortdurend gericht is op het matchen van de professionele projecten van studenten met de behoeften van bedrijven.

De stage is een uitzonderlijke springplank, het volstaat om te zeggen dat zes maanden na het einde van de voltijdse meesters aan de Bologna Business School gemiddeld 90% van de studenten in een bedrijf werken.

De BBS Career Service helpt en ondersteunt studenten vanaf het allereerste begin, samen met een opleiding en een professioneel ontwikkelingspad. Dit wordt bereikt door een reeks workshops te organiseren met als doel de fundamentele instrumenten en middelen te bieden om op de juiste manier voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt.

FINANCIËLE HULP

Op de Bologna Business School begrijpen we het belang van financiële hulp om onze studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun educatieve doelen. We zijn ons ervan bewust dat een geavanceerd, hoogwaardig trainingspad een belangrijke verplichting kan zijn, maar we geloven ook echt dat investeren in de toekomst altijd terugbetaalt. Bologna Business School biedt graag gedeeltelijke beurzen aan voor de meest verdienstelijke studenten.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Lees meer

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Lees Minder