Master in Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijkste feiten

Naast zijn 60 ECTS gastvrijheid-business-georiënteerd academisch programma, biedt het een unieke professionele inductiemodule waar de studenten een periode van 4 weken doorbrengen in een praktisch programma in het hotel van de school.

Met onze training betrekken we de studenten bij het oefenen van zowel persoonlijke, technische als professionele probleemoplossing. We bereiden ze voor op het dynamische leiderschap dat ze zullen moeten uitoefenen als managers van bedrijven.

Bij ons leren ze zelfstandig, objectief en systematisch beslissingen te nemen. Dit zal worden weerspiegeld in de uiteindelijke sociale en economische resultaten van elk jaar in het bedrijf waarin ze werken.

Ons trainingsprogramma omvat gastcolleges in de industrie van gerenommeerde internationale hotelmanagers van gerenommeerde hotelketens, zodat onze studenten meer te weten komen over de nieuwste trends op het gebied van gastvrijheid.

Onze studenten nemen deel aan de professionele ontwikkelingsdagen georganiseerd in de hotelschool, waar ze communiceren met degenen die verantwoordelijk zijn voor het werven en selecteren van grote bedrijven in de sector.

Het afstudeerproject maakt het mogelijk dat de kennis en vaardigheden die de studenten tijdens de MHM hebben opgedaan, worden toegepast in een echt en op maat gemaakt businessplan, met de nadruk op een startupproject of een bestaand bedrijf.

Studieplan

Onze Master's degree in Hospitality Management omvat 60 ECTS (European Credit Transfer System). Eén ECTS staat gelijk aan ongeveer 25 uur studiewerk (lessen, persoonlijke studie, taken, examens, tutorials, enz.)

Focus op carrière, je kiest een van de volgende twee concentraties:

  • HOTEL MANAGEMENT
  • Food & Beverage en restaurantmanagement

Talen

Deze master wordt volledig in het Engels gegeven.

Toelatingsvoorwaarden

  • Een bachelor diploma.
  • Zakelijk Engels (toets van niveau vóór acceptatie voor toelating).
  • Gepassioneerd profiel met een diep gevoel van sociale verantwoordelijkheid en interesse in de horecasector.
  • Persoonlijk interview met een vertegenwoordiger van de Admissions Department.

ACCREDITATIES

De MHM is een professionele masterdiploma met kwalificatie van EUHT StPOL en de Universiteit van Girona, met keuze uit:

• Universitair Master Diploma in Hospitality Management door de Universiteit van Girona en door het University College of Hospitality Management en Culinary Arts.

• Officiële Master's Degree in Tourism Management and Planning: concentratie in Hospitality Management door de Universiteit van Girona en door het University College of Hospitality Management en Culinary Arts. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL Since it was founded, StPOL has always had a very clear idea: the ideal environment for hotel training is that of a University Hotel-Scho ... Lees meer

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL Since it was founded, StPOL has always had a very clear idea: the ideal environment for hotel training is that of a University Hotel-School, pioneering this trend in Europe. Therefore in 1966 a training program was created, formed by a hotel-school with a restaurant in which university hospitality students could do their practice immediately with real customers under the supervision and direct assessment of professional teaching staff. Lees Minder