Master in het toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De twee jaar masteropleiding aangeboden door het Ministerie van Toerisme Studies en Geografie is ontwikkeld in samenwerking met Etour, een toonaangevend onderzoekscentrum toerisme in Noord-Europa. Bij ons, zullen de studenten een unieke kans om de kwaliteit van het onderwijs door middel van cutting edge cursussen die up-to-date onderzoek te koppelen aan de hedendaagse praktijken op het gebied van toerisme en sociale geografie te ontvangen.

In meer detail, dit probleemgestuurd en project-georiënteerd programma wil studenten zo veel als professionals te ontwikkelen door het overbrengen van een uitgebreide kennis van de theoretische, methodologische en praktische benaderingen nodig om te begrijpen en aan te pakken kern, eigentijdse en opkomende vraagstukken met betrekking tot complexe mondiale verschijnselen en hun gevolgen voor duurzaamheid op lokaal niveau, beleidsvorming en besluitvorming in verband met toerisme, alsmede toeristische bestemming ontwikkeling, planning en bestuur. Kandidaten hebben de mogelijkheid om ofwel het verkrijgen van een diploma in Toerisme Studies of Sociale Geografie. Hier nemen ze deel aan een interessante combinatie van Engels onderwezen cursussen, onafhankelijk onderzoek en studiebezoeken, zodat leerlingen de voordelen van onze geografische ligging te benutten en door dat, om real-world toepassing en academische theorie te integreren. Bovendien, onze cursussen benadrukken collectivisme zo veel individualisme, terwijl vaak het bieden van mogelijkheden om te ontmoeten en nauw samen te werken met de beste onderzoekers en professionals uit de hele wereld.

Last but not least, zult u meer inzicht te krijgen in de kruising van de maatschappij, cultuur, natuur alsmede productie en consumptie processen die op de hoogte zijn in hoofde van de informatietechnologie in het kader van het toerisme door het nastreven van hetzij een stage bij een bedrijf, organisatie of instelling van uw keuze, of via studeren in het buitenland in een van onze vele partner universiteiten wereldwijd. Al met al, dit zorgt ervoor dat onze studenten een grondige vaardigheden te verwerven in het analyseren, plannen alsmede een evaluatie van het toerisme en de daarmee samenhangende verschijnselen op verschillende schalen met het uiteindelijke doel om het beste voorbereiden iedereen voor een academische en professionele loopbaan daarna.

Vergaderingen

Lezingen, discussiegroepen, excursies, seminars en tutorials.

Toelatingseisen

Een bachelordiploma (minstens 180 studiepunten), met een minimum van 90 studiepunten binnen het belangrijkste gebied van de sociale geografie, Tourism Studies of gelijkwaardig, en cursus Engels 6 cursus Engels B / Zweeds Upper Secondary School (Gymnasium) of het equivalent.

Titel van de kwalificatie

Graad van Master of Arts / Science (120 studiepunten) Masterexamen med huvudområdet turismvetenskap alternativt kulturgeografi som översätts tot graad van Master (120 studiepunten) met een major in Tourism Studies of Sociale Geografie

Nadat het programma

Onze afgestudeerden zijn te vinden in verschillende posities in zowel de publieke als de private sector. Onze afgestudeerden werken als bestemming planners, analisten, of in de toeristische diensten en de ontwikkeling van bestemmingen. Het programma biedt een basis voor verdere studie aan de graduate niveau. Mittuniversity zelf biedt een PhD-programma in het toerisme studies.

Werkervaring contact

Door middel van deze opleiding, studenten kunnen werken contacten voor de toekomst te ontwikkelen met toonaangevende spelers in de toeristische sector. De leerlingen diepgaande proefschrift stelt hen in staat om de interactie te bevorderen met de toeristische sector, die ook kan leiden tot toekomstige stages of banen.

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mid Sweden University Geographically, Mid Sweden University is located in the middle of Sweden, right at the heart of Northern Europe. It is a young university, but its roots go back more than 150 ye ... Lees meer

Mid Sweden University Geographically, Mid Sweden University is located in the middle of Sweden, right at the heart of Northern Europe. It is a young university, but its roots go back more than 150 years. As early as in 1842, in the same year as the elementary school was established in Sweden, the decision was taken to place a teachers’ education college in Härnösand. Teacher’s education is still highly values at Mid Sweden University and today, Mid Sweden University has two campuses, Sundsvall and Östersund, with approximately 15 000 students. Around 50 percent are campus students, while the rest engage in distance studies via net based courses and programmes. Every year students from all over the world come to study at Mid Sweden University, and we firmly believe that the international element of any education is a measurement of quality. We have partnerships with a number of universities around the world for the exchange of students and staff. We offer courses for international students at all two campuses. Lees Minder
Östersund , Sundsvall + 1 Meer Minder