programma onze meester biedt u een kwaliteit van het onderwijs met betrekking tot up-to-date onderzoek op het gebied van toerisme. Het programma is gekoppeld aan Etour, een toonaangevend onderzoekscentrum toerisme in Noord-Europa.

Het programma behandelt bestemmingen ontwikkeling en duurzaamheidsvraagstukken. Tijdens je opleiding, je als student deel te nemen aan een interessante combinatie van cursussen, studiebezoeken en onafhankelijk onderzoek. Na voltooiing van je studie, je hebt een sterk track record dat u de mogelijkheid om in leidende posities om te werken en om onderzoek te doen in een mondiale context geeft. Examens in dit programma kan zowel toerisme en sociale geografie worden genomen. Lesgeven in dit programma vindt plaats in het Engels. Het programma wordt aangeboden op Mid Sweden University campus in Östersund, dat is een ideale omgeving voor het bestuderen van het toerisme en duurzame ontwikkeling. Gemakkelijk nabijheid van de Zweedse en Noorse bergen, betekent dat studenten gemakkelijk toegang tot veel van de beste bestemmingen in de regio. Omdat het programma is gekoppeld aan het European Tourism Research Institute, dit stelt studenten in staat om deel te nemen in de huidige onderzoek en internationale contacten te ontwikkelen.

Alle vragen over documentatie en andere voorwaarden voor de toepassing worden afgehandeld door universityadmissions.se. Gelieve druk op de groene knop "Om de toepassing" voor meer informatie.

Vergaderingen

Lezingen, excursies, seminars en tutorials.

Toelatingseisen

Een bachelordiploma (minstens 180 Credits) met 90 studiepunten binnen het belangrijkste gebied van de sociale geografie, Tourism Studies of gelijkwaardig en cursus Engels 6 / cursus Engels B van Zweedse middelbare school (Gymnasium) of het equivalent.

Titel van de kwalificatie

Graad van Master of Arts / Science (60 studiepunten) Magisterexamen med huvudområdet turismvetenskap alternativt kulturgeografi vertaald in graad van Master of Science (60 studiepunten) met een major in Tourism Studies of Sociale Geografie

Nadat het programma

Onze afgestudeerden zijn te vinden in verschillende posities in zowel de publieke als de private sector. Onze afgestudeerden werken als bestemming planners, analisten, of in de toeristische diensten en de ontwikkeling van bestemmingen. Het programma biedt een basis voor verdere studie aan de graduate niveau. MIUN zelf biedt een PhD-programma in het toerisme studies.

Werkervaring contact

Door middel van deze opleiding, studenten kunnen werken contacten voor de toekomst te ontwikkelen met toonaangevende spelers in de toeristische sector. De studenten een grondige research paper hen in staat stelt om de interactie te bevorderen met de toeristische sector, die ook kan leiden tot toekomstige stages of banen

Overig

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van Mid Sweden University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- www.miun.se/en/feesandscholarships