Het doel van de master Toerisme en Hospitality Management is het ontwikkelen van het vermogen van de student om vraagstukken in verband met toerisme en gastvrijheid te onderzoeken, analyseren en interpreteren in een wereldwijde context met een focus op sectorspecifieke sectoren. Dit doel wordt bereikt door het leveren van een op onderzoek gebaseerd proefschrift op masterniveau waar de student bewijs van wetenschappelijk onderzoek en het vermogen om te reflecteren in de context van toerisme en gastvrijheid management zal tonen.

Het programma helpt daarom bij de voortdurende professionele ontwikkeling van managers en leiders op het gebied van toerisme en gastvrijheid.

Toelatingseisen

De minimale toelatingseis is een BTech (Tourism Management) of een BTech (Hospitality Management) of een vergelijkbare kwalificatie op hetzelfde niveau op het gebied van toerisme en gastvrijheid. De selectie van masterstudenten wordt gedaan in overeenstemming met de regels en voorschriften van de Higher Degrees Committee van de University of Johannesburg zoals bepaald voor interdisciplinaire programma's. De STH Research Committee kan een module of modules op NQF niveau 8 of 9 voorschrijven als een ondersteunende maatregel om de kwalificatie met succes af te ronden. Dit is van toepassing wanneer de STH Onderzoekscommissie concludeert dat de kennis van onderzoek van de student moet worden geactualiseerd of wanneer het onderzoeksthema zich uitstrekt tot kwesties die onvoldoende worden behandeld op het niveau van de afgestudeerde.

De basisrichtlijn is dat studenten de BTech (Tourism Management) of BTech (Hospitality Management) of een gelijkwaardige kwalificatie in toerisme en hospitality management moeten hebben behaald. Bovendien moet de student een onderzoeksvoorstel kunnen ontwikkelen voor het beoogde onderzoeksproject. De selectie en toewijzing van postdoctorale studenten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van begeleiders.

Contact details

Naam: Dr H Kesa
Tel: 27 (0) 11 559 1050 / e-mail: hemak@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 105 andere vakken van University of Johannesburg »

Laatst bijgewerkt op Augustus 12, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Prijs
3,500 USD
Collegegeld per jaar | Geschatte accommodatie: USD 2500 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020