Lees de Officiële Beschrijving

Geavanceerd programma voor hoofdlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master in de educatieve administratie

De Master of Education van de Grand Canyon University in Educational Administration is gecreëerd voor degenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een hoofdlicentie en werken in het onderwijs in de pre-K through 12 omgeving. Aangeboden door het College of Education, helpen deze meesters in de opleiding educatieve administratie je professionele en ethische praktijken te leren zoals gezien door de lens van een christelijk wereldbeeld.

In de masteropleiding in het online onderwijsprogramma voor onderwijsadministratie neemt u deel aan een stage met praktische en veldervaringen. Deze kansen bieden u praktische toepassing van de leerdoelen en competenties van het programma. Het is door deze praktische toepassing dat u goed voorbereid bent om na het afstuderen opleidingsadministratieposities na te streven. Het Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) en de ELCC-standaarden voor onderwijsbegeleiding vormen de basis voor dit regionaal geaccrediteerde en Arizona-goedgekeurde studieprogramma.

Om te solliciteren aan deze meesters in het onderwijs opleiding opleiding, bent u verplicht om documentatie van twee jaar van geverifieerde leerervaring te verstrekken.

degree Outcomes

Leer de vaardigheden om positieve PK-12 scholen te ondersteunen

Cursusvakken omvatten administratieve en leiderschapsfundamenten, het creëren en onderhouden van positieve schoolculturen, PK-12 juridische kwesties, financiën, curriculumontwikkeling en professionele ontwikkeling en empowerment van docenten. De practicum en stages leveren praktische applicatie bieden mogelijkheden om lokale scholen en districten te observeren en te beïnvloeden met behulp van leiderschapskenmerken en theorieën om de klaslokalen te verbeteren en verder.

Wat je leert

Gain Practical Stage Ervaring om je vaardigheden te versterken

Cursus onderwerpen zijn:

  • Mensen ontwikkelen tot leiders
  • Onderwijsrecht
  • Onderwijsfinanciering
  • Het vormen van schoolcultuur
  • Versterking van curriculaire programma's om schoolverbetering te bevorderen
  • Ontwikkeling van professionele capaciteit
  • Verbetering van de prestatie van de leraar en zelf-effectiviteit
  • Ontwikkeling en empowerment van instructieleiders
  • Strategisch leiderschap en management in principalship

Uitkomsten carrière

Bereid je voor voor een carrière in administratie of leiderschap

Als afgestudeerd aan de meestersgraad in het online onderwijs programma voor onderwijsadministratie, zult u goed voorbereid zijn op administratieve en leidersposities binnen openbare, particuliere en charterscholen door middel van een combinatie van leiderschap en moderne opleidingsgerelateerde opleiding en praktijkervaring.

Opmerking: dit programma is onlangs herzien. Openbaarmakingstatistieken over dit programma voordat het werd herzien, gaf aan dat 93% van de studenten op tijd stond (binnen 28 maanden) en afgestudeerd met een mediane leningskuld van 33.393 dollar.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet