Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verfijn je onderwijskunsten voor de eerste tot achtste klaslokalen

Verbeter en verfris je kennis bij het leiden in het elementaire en middelbare school klaslokaal met de regionaal geaccrediteerde Master of Education in Elementary Education. Dit elementaire opleidingsprogramma, aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, is ontworpen voor licentieleerde professionals om hen te helpen verfijnen op het gebied van instructiemethoden en hun begrip van geavanceerde content uit te breiden. Het strenge curriculum werkt om u te ontwikkelen tot een geïnformeerde opvoeder die klaar bent om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van zowel traditionele als niet-traditionele schoolinstellingen.

In het MEd in het elementair onderwijs programma, herzien u voorgeschreven lesstrategieën en evalueren klaslokaal en individuele plannen om de leerresultaten te verbeteren. Door middel van geavanceerd onderzoek stelt u oplossingen voor de huidige problemen in het onderwijs voor, zoals studentengeletterdheid en het onderwijzen van Engelse taalleerders. Observatiepraktijken die in uw programma geïntegreerd zijn, verbeteren uw vermogen om te leren, leiden en slagen in cultureel en intellectueel divers, eerst tot achtste klas schoollokalen.

degree Outcomes

Leer de Stichting Basisschool

De MEd in de elementaire opleiding verweert de bewijsmatige theorie met geavanceerde onderwijsmethoden om het leren te verbeteren. Evalueer instructiestrategieën voor meerdere inhoudsgebieden, waaronder Engels als tweede taal (ESL), gezondheid, sociale studies, wiskunde en wetenschap, en voltooi ervarings- en praktijkgerichte ervaringen om een ​​beter begrip van een uitgebreid onderwijs te ontwikkelen.

Wat je leert

Leer samenwerken gebruiken om leerlingen te vergroten

In dit elementaire opleidingsprogramma onderzoekt u de volgende onderwerpen:

  • De constructie, analyse en interpretatie van psychologische tests om het leeruitkomst te meten
  • Samenwerking gebruiken om de instructieve effectiviteit en het leren van leerlingen te verhogen
  • De aard, oorsprong en geschiedenis van psychoanalyse en psychotherapie
  • Menselijk leren en cognitie
  • Humanistische, transpersoonlijke en existentiële psychologie in relatie tot motivatie, behoeften, liefde en bestaan
  • Theorieën van onderzoek en passende tests en maatregelen

Uitkomsten carrière

Versterk een nieuwe carriere weg in het onderwijs

Als afgestudeerde van dit MEd in het basisopleidingsprogramma heeft u de vaardigheden om leerkrachten in openbare, privé en alternatieve educatieve instellingen te volgen. Potentiële carrière titels omvatten onderwijzend leraar, kinderontwikkeling specialist of kindervoorspeller.

Opmerking: dit programma is onlangs herzien. Openbaarmakingstatistieken over dit programma voordat het herzien werd, gaf aan dat 9% van de studenten op tijd (binnen 16 maanden) afgestudeerd was en afgestudeerd was met een mediane leningskuld van 31.771 dollar.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
21 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
20,635 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet