Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je licentie voor het onderwijs voor de eerste-achtste-graders

Personen met een verlangen om te leren en een bachelor diploma buiten het onderwijs kunnen de vaardigheden en kennis opdoen om elementaire klaslokalen te leiden. Met een curriculum goedgekeurd door de Arizona State Board of Education, bereidt onze Master of Education (MEd) in het Elementair Onderwijs u voor om uw initiële lerarenlicentie te behalen. Deze opleiding wordt aangeboden door het College of Education en biedt de opleiding en applicatie om u te helpen de jeugd te betrekken in de 21ste eeuwse leergemeenschappen.

Gedurende de online meestersgraad in het basisonderwijs onderzoekt u voorgeschreven onderwijsmethoden en -strategieën en ontwikkelt u innovatieve plannen om de leerresultaten te verbeteren. Leer assessatietechnieken naast inhoud die relevant is voor leerlingen in de klassen 1-8. Het strenge onderwijs curriculum van de Grand Canyon University (GCU) concentreert zich op het analyseren en oplossen van oplossingen voor actuele onderwerpen in het onderwijs, zoals studentengeletterdheid en het onderwijzen van Engelse taalleerders. Observatiepraktijken en studentenonderwijs geïntegreerd in uw programma verbeteren uw vermogen om te leren, leiden en slagen in cultureel en intellectueel diverse elementaire scholen.

Programma's die leiden tot certificering van de leraren kunnen practicum uren, examens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van GCU vereisen.

degree Outcomes

Leer de Stichting Basisschool

De meesters in het basisschool online zijn ontworpen om u de basis van het onderwijs te geven en de bewijsmatige theorie te verbinden met geavanceerde onderwijsmethoden. Alle cursussen zijn rechtstreeks afgestemd op de gespecialiseerde professionele opleidingsnormen en bijbehorende nationale inhoudsnormen.

In dit programma zal u instructiestrategieën evalueren voor meerdere inhoudsgebieden, waaronder Engels als tweede taal (ESL), gezondheid, sociale studies, wiskunde en wetenschap. U voltooit observatie- en praktijkgerichte ervaringopdrachten die u helpen tijdens uw kandidaat-fase. In uw laatste semester voltooit u uw licentietest examens en een voltijdse leeronderwijscomponent.

Wat je leert

Studie Onze Masters In Basisschool Curriculum

Gedurende deze online meestersgraad in het elementair onderwijs programma, zal u de volgende onderwerpen bekijken:

  • De constructie, analyse en interpretatie van psychologische tests om het leeruitkomst te meten
  • Samenwerking om de instructieve effectiviteit en het leren van studenten te verhogen
  • De aard, oorsprong en geschiedenis van psychoanalyse en psychotherapie
  • Menselijk leren en cognitie
  • Humanistische, transpersoonlijke en existentiële psychologie in relatie tot motivatie, behoeften, liefde en bestaan
  • Theorieën van onderzoek en passende tests en maatregelen

Uitkomsten carrière

Versterk een nieuwe carriere weg in het onderwijs

Als afgestudeerd aan de opleiding Master of Education in Elementary Education, bent u bevoegd om onderwijsposities in openbare, privé en alternatieve educatieve instellingen te volgen. Potentiële carrière titels omvatten onderwijzend leraar, kinderontwikkeling specialist en kindervoorspeller.

Opmerking: dit programma is onlangs herzien. Openbaarmakingstatistieken over dit programma voordat het herzien werd, gaf aan dat 54% van de studenten op tijd afstudeerde (binnen 26 maanden) en afgestudeerd met een mediane leningskuld van 36.198 dollar.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
30 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
24,755 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet