Lees de Officiële Beschrijving

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Bereid je voor om een ​​educatieve leider te worden

De Master of Education van de Grand Canyon University in Educational Leadership, aangeboden door het College of Education, biedt u de nodige instrumenten om in uw carrière te bevorderen binnen educatief leiderschap. Daarnaast helpt deze online meestersgraad in educatieve leiderschap je te begrijpen en voor te bereiden op professionele en ethische praktijken door middel van de lens van een christelijk wereldbeeld.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van deze meesters in een educatief leiderschapsprogramma, moet u documentatie verstrekken van geverifieerde leerervaring, alhoewel dit programma niet leerkracht of hoofdlicentie verleent. Het Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) en de ELCC-standaarden voor educatieve leiderschap vormen de basis voor dit regionaal geaccrediteerde en Arizona-goedgekeurde programma.

degree Outcomes

Ontdek schoolleiderschapstrategieën

In de online masteropleidingen in het educatief leiderschapsprogramma verkennen u cursussen in diverse educatieve onderwerpen, waaronder leiderschap, schoolfinanciering, het creëren en onderhouden van positieve schoolculturen, K-12 juridische problemen, curriculumontwikkeling, professionele ontwikkeling, empowerment van docenten en leidinggevend leiderschap . Uw praktijk- en vakervaringstijden zijn ingebed in het masteropleidingsleiderschapsprogramma, zoals u zowel observeert en deelneemt aan praktische leiderschapservaringen.

Wat je leert

Verhoog je vertrouwen in educatief leiderschap

Cursusonderwerpen voor het onderwijsleiderschapsprogramma omvatten:

  • Mensen ontwikkelen tot leiders
  • Onderwijsrecht
  • Onderwijsfinanciering
  • Ontwikkelen en implementeren van professionele ontwikkeling
  • Het vormen van schoolcultuur
  • Versterking van curriculaire programma's om schoolverbetering te bevorderen
  • Ontwikkeling van professionele capaciteit
  • Verbetering van de prestatie van de leraar en zelf-effectiviteit
  • Ontwikkeling en empowerment van instructieleiders
  • Strategisch leiderschap en management

Uitkomsten carrière

Bevorder uw carrière met een master in educatief leiderschap

In dit educatieve leiderschapsprogramma leer je allerlei vakgebieden die je vaardigheden en vertrouwen op het gebied van educatief leiderschap verhogen. Dit programma helpt u om een ​​voorbereide, geïnformeerde educatieve leider te worden in een privé- of openbare schoolinstelling waarvoor geen hoofdlicentie vereist is.

Opmerking: dit programma is onlangs herzien. Openbare statistieken over dit programma voordat het werd herzien, gaf aan dat 80% van de studenten op tijd stond (binnen 20 maanden) en afgestudeerd met een mediane leningskuld van $ 30.592.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet