Master in het management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Management

De CMMU International Experience

Azië is nu een belangrijke drijvende kracht in de wereldeconomie. De internationalisering van het bedrijfsleven en de komende integratie van de ASEAN-economieën in 2015 vereist een nieuw type manager.

Deze professionals hebben sterke Engels communicatieve vaardigheden en het vermogen om aan te tonen dat ze gevoelig zijn voor andere die hun eigen cultuur.

De International Program missie bij CMMU is om studenten die meer zelfvertrouwen te werken in een complexe mondiale zakenwereld produceren.

Drie dingen die ons programma de leidende Master in Management in Thailand te maken:

1. Truly International: Wij ontwerpen onze curriculum aan de behoeften van bedrijven die in een dynamische wereldeconomie concurreren passen. Al onze docenten hebben een internationale opleiding achtergrond en professionele ervaring.Om internationale exposure onze studenten 'we hen stimuleren om een ​​term te brengen met onze partners, een aantal van de top Aziatische en Europese universiteiten te verrijken.

2. Superieure Leerervaring: Sinds 1997 heeft de International Program is de pionier in het creëren van een omgeving voor studenten die actief leren stimuleert. Na meer dan 10 jaar blijven wij bezig onze studenten met onze kleine klas, met behulp probleem based learning, case studies en internationale wedstrijden.

3. Flexibiliteit van de Studie Tijd: Ongeveer 80% van onze studenten werken. Flexibiliteit is een belangrijke factor voor hun studie. Dus bieden wij hen de keuze studietijd, week-end of weekdagen om te passen bij hun werkschema.

Sinds 1998 hebben wij meer dan 3000 managers en ondernemers welkom in onze Master in Management, en versneld hun carrière in de beste bedrijven in Azië.

Feedback van onze studenten 'suggereert dat ze waardeerden de flexibiliteit van ons programma, zijn internationale exposure en de praktische kennis die wij leveren.

Word lid van de toonaangevende Master in Management in Thailand. Deel uw leerervaring met andere deelnemers en breid uw professionele netwerk.

&nbsp

Toelatingseisen


Het programma zoekt kandidaten met de volgende minimale kwalificaties:

• Undergraduate Academic Record - Een Bachelor Degree in een veld met een GPA van ten minste 2,50

• Engels Proficiency - Engels toelatingsexamen bepaald door het college, of IELTS 6.0 of TOEFL 550 opgedaan in de afgelopen 2 jaar

• Management Aptitude - Test van analytisch vermogen door het college, of GMAT-score van 500 ingesteld opgedaan in de laatste 5 jaar

• Motivatie om te studeren - Fit tussen student carrière doelen en het programma van de studie

• Voorafgaand werkervaring wordt gewaardeerd in alle programma's, maar niet vereist

• Persoonlijke Interview is vereist van alle geslaagde kandidaten


Toelating Document

Vereiste document

• Kopie van identiteitskaart of paspoort
• Twee (2) Photographs
• Kopie van Transcript
•Getypte Verklaring van Doel
• Prijs van de toepassing van 1500 Baht of 50 US $ (alleen cash)


Optionele Document

• TOEFL / IELTS Certificaat
• GMAT Certificaat
• Accounting Certificaat


Programma Fee


• Single Degree Program 429.000 Baht
• Marketing Double Degree Program 720.000 Baht
• Overseas Inschrijfkosten 35.000 Baht

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Over de school

CMMU Vision "Om een ​​toonaangevende management school in Azië bijdragen kennis gebaseerde oplossingen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid" CMMU Missie "Om professionele en maatschappelijk ... Lees meer

CMMU Vision "Om een ​​toonaangevende management school in Azië bijdragen kennis gebaseerde oplossingen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid" CMMU Missie "Om professionele en maatschappelijk verantwoordelijke managers door middel van originele activiteiten voor onderzoek en industrie betrokkenheid te ontwikkelen." Afgestudeerde Identiteit "Professioneel en Maatschappelijk Verantwoord Managers" Filosofie De filosofie van het College van Bestuur Mahidol University (CMMU) weerspiegelt de visie van prins Mahidol die beweerde dat het doel van het onderwijs is bij te dragen aan de sociale en economische ontwikkeling van de samenleving. Met behulp van deze visie als onze gids, de CMMU wil een lerende centraal omgeving die onze studenten in staat stelt om te leren hoe de kennis van getrokken van globale en lokale bronnen beste management praktijken toe te passen creëren. Onze leerlinggerichte aanpak richt zich niet alleen op de toepassing van kennis in het leven van onze studenten van vandaag, maar ook op de ontwikkeling van studenten die de vaardigheden en motivatie die nodig zijn voor een leven lang leren hebben. Een nieuwe aanpak van het beheer Onderwijs in Thailand Het College van Bestuur Mahidol University (CMMU) biedt innovatieve graduate programma's in het management, aan de Meester, post-Master en Ph.D. levels. Naast onderwijs en opleiding op het gebied van algemeen management, het College biedt een Master of Management (MM) en het Certificate of Advanced Graduate Study (KG) programma's op belangrijke gebieden van cruciaal belang voor Thailand's voortdurende ontwikkeling: Ondernemerschap Management, Innovatie in Management, Marketing Management , New Technology Ventures, Human Resources Management en Financieel Management. Onze Ph.D. in Management biedt de mogelijkheid voor professionals in staat te verfijnen en hun expertise in het management en hun vermogen om nieuwe kennis te creëren uit te breiden. In aanvulling op graduate onderwijs, CMMU ook betrokken in corporate training, advies, onderzoek, en in de ontwikkeling van het management en het beheer van het onderwijs instrumenten. Deze programma's bieden kritische banden tussen het College en de lokale, regionale en internationale bedrijven en organisaties. Zij zorgen ervoor dat de kennis focus van het College blijft fris, relevant en nuttig voor de maatschappij waarin we dienen. Mahidol University is al lange tijd een leider in de 'internationalisering' van het hoger onderwijs in Thailand. Het College van Bestuur streeft naar internationale samenwerkingsverbanden als een middel om kennis te ontwikkelen middelen voor de Thaise samenleving. Tot op heden heeft het college dual degree programma's, studenten en docenten uitwisselingen en speciale academische programma's met universiteiten in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Portugal, China, Japan, Zuid-Korea, Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ecuador ontwikkeld , Australië en Nieuw-Zeeland. Lees Minder