Master in het management van innovatieprocessen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Economie en Bedrijfskunde - Beheer van Innovatie Processen (MSc) Dit programma wordt aangeboden in het Engels

Het aandachtsgebied van het profiel is beheer van innovatieprocessen. Studenten op dit profiel zal meer kennis binnen de belangrijkste onderwerpen in de hedendaagse beheer van technologische innovatie en business development hebben.

Het profiel beheer van innovatie processen bestaat uit zes samenstellende cursussen: Foundations of Strategy, Grondslag van Organisatie en Management of Technology, Business Strategy, Organisatie van Innovatie, en theorieën en methoden van technologische veranderingen. Deze cursussen combineren drie verschillende tracks: De eerste heeft betrekking op het formuleren en implementeren van de strategie, de tweede aan de analyse en het ontwerpen van innovatieve organisaties, en de derde om het beheer van de technologie. Elke track heeft een duidelijke progressie dat de kennis van studenten over de theorieën en hoe deze toe te passen op praktische zakelijke kwesties ontwikkelt.

Innovatie is de belangrijkste bestuurder van de groei op lange termijn - en de ontwikkeling van duurzame concurrentievoordelen.

Bovendien zal de student kennis en vaardigheden te verwerven in het gebruik van methoden en instrumenten die business development, consulting, en het beheer van innovatie processen kunnen ondersteunen. Ten slotte zal de student competenties opladen business-niveau en het niveau van projecten ondernemen die de ontwikkeling, introductie en implementatie van nieuwe technologieën en methoden te betrekken krijgen. Als belangrijkste vaardigheid, zal de student in staat zijn om de technologische aspecten van het bedrijf verbinden met de commerciële aspecten.

Lezingen


De lesmethoden op het programma variëren en zal bestaan ​​uit zowel lezingen en onderwijs in kleinere groepen. Veel studenten vormen werkgroepen, ofwel voor het gehele programma van twee jaar og misschien gewoon voor een enkele cursus.

Tentamen

De examens zullen zowel mondelinge en schriftelijke examens op basis van de individuele cursussen. Een stage wordt vaak afgewerkt met een soort van het verslag en de master's thesis is een belangrijke schriftelijke project dat eindigt de hele graad.

In allerlei rapporten en examens is het belangrijk dat u in staat om te betogen en correct verwijzen naar bronmateriaal zijn. Anders kunt u worden beschuldigd van plagiaat.

Uitrusting

De Universiteit van Zuid-Denemarken Campus Odense is een moderne universiteit met goede faciliteiten zowel voor lezingen en vrije tijd.

In 2012 een nieuwe student bar geopend aan de universiteit en in de zomer zijn er vele outdoor faciliteiten waar u kunt socialiseren met je medestudenten.

Carrièremogelijkheden


De MSc-programma in Management en innovatieprocessen bij Campus Odense geeft u een uitstekende veelzijdige basis voor toekomstige carrièremogelijkheden. De cursussen bieden een unieke combinatie van theorie en praktijk te zorgen voor een stevige theoretische basis en hulpmiddelen direct inzetbaar in je eerste baan.

De verkregen tijdens de onderzoeken in Odense competenties kan worden gebruikt in leerplanontwikkeling, variërend van steeds een individuele ondernemer, werkzaam als specialist in grote multinationale ondernemingen of als consultant internationaal.

Of u wilt een carrière als zelfstandige of als manager in openbare of particuliere bedrijven deze mate zal je toekomstige carrière te stimuleren. U kunt bijvoorbeeld werken in de ontdekking en het onderzoek van nieuwe ideeën om de planning, het beheer en de realisatie van business concepten in Deense en internationale bedrijven.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder