Lees de Officiële Beschrijving

De Master in Management en Industriële organisatie is gericht op de capaciteiten van de afgestudeerden industriële gebied te versterken om efficiënt en effectief management posities op het gebied van industriële organisatie uit te oefenen, terwijl ze het verwerven van basisvaardigheden op het gebied van de bedrijfsvoering , financiën, marketing, human resources, informatietechnologie voor de besluitvorming, normen en wettelijke voorschriften, kwaliteit en operaties.

De carrière van de afgestudeerden loopt vaak langs een pad waarin ze veronderstellen verantwoordelijkheden in hun vakgebied. Dit proces vormt de uitdaging om zowel de technische kant kennen als ze in staat zijn tot het nemen van posities van het afstemmen van de strategie op het gebied van de industriële organisatie om de strategie van de onderneming.

Het programma is gericht op afgestudeerden die hebben een uitgebreide technische opleiding, maar ze nodig hebben om hun opleiding te verbreden op het gebied van het beheer in verband met de industriële organisatie: operations management (productie, inkoop en de inkoop en distributie logistiek), beheer van de technologie, innovatie, informatie en kennis, uitgebreid kwaliteitsmanagement en milieumanagement systemen. Tegelijkertijd moeten ze ook gedegen kennis in andere functionele gebieden van het bedrijf: het economisch en financieel management, marketing management, management vaardigheden, human resources en change management, normen en wettelijke voorschriften, strategisch management en ondernemingsbeleid.

Specifieke vaardigheden

 • E01. Te bevorderen, plannen, coördineren, ontwikkelen, evalueren en sturen de uitvoering van de projecten van de organisatie en planning van de industriële activiteiten (inkoop, logistiek, productie, enz.).
 • E02. optimaal beheren van de materiële, financiële en personele op het gebied van industriële organisatie van bedrijfsmiddelen.
 • E03. Maak beslissingen op het gebied van industriële organisatie, het voortouw te nemen bij het analyseren van complexe situaties, blijvende verandering en mondiaal niveau, en de verantwoordelijkheid voor het bepalen van de middelen meest passende maatregelen.
 • E04. Model, simuleren en te beheren productieprocessen in de industrie.
 • E05. Begrijpen en de boekhoudkundige, financiële, en de staat van immateriële activa indicatoren evalueren en interpreteren van de marketing plan, de wereldwijde economische situatie, en de juridische omgeving (commerciële, arbeid en belastingen) van de industriële onderneming, bij te dragen aan definiëren strategische groei vectoren van de onderneming.
 • E06. Voortzetting van de professionele activiteit met een duidelijke toewijding aan kwaliteit.
 • E07. Toonaangevend bedrijf binnen multidisciplinaire teams.
 • E08. Definiëren en in lijn met de strategie en waarden van het bedrijf de strategische doelstellingen van zijn bevoegdheid uit te voeren.
 • E09. Samenwerken aan de ontwikkeling en implementatie van strategische ideeën die nieuwe zakelijke kansen na te streven uit het gebied van de industriële organisatie te verbeteren, en al het bevorderen van een cultuur van innovatie.

transversale competenties

 • CB6 - kennis en inzicht die een basis of een kans voor originaliteit te bieden in het ontwikkelen en / of toepassen van ideeën, vaak in onderzoeksverband
 • CB7 - Dat de studenten hun kennis en hun vermogen om problemen in nieuwe of onbekende omstandigheden binnen een bredere (of multidisciplinaire) context die gerelateerd is aan hun vakgebied op te lossen van toepassing kan zijn
 • CB8 - Dat studenten zijn in staat om kennis te integreren en met complexe materie, en het formuleren van oordelen op basis van informatie die onvolledig of beperkt was, bevat bespiegelingen over maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheden in verband met de toepassing van hun kennis en oordelen
 • CB9 - Dat studenten hun conclusies kunnen communiceren en de kennis en de beweegredenen die ten grondslag liggen aan specialisten en niet-specialisten in een duidelijke en ondubbelzinnige
 • CB10 - Studenten moeten het leren van vaardigheden die hen in staat stellen om verder te studeren op een manier die grotendeels zelfstandig of autonoom zal bezitten
 • GT01. Beheer tijd efficiënt en effectief in druk situaties en neem deel aan groepswerk bereiken van de gewenste doelstellingen.

Ideaal student profiel

Het ideale profiel van de student inkomen is afgestudeerd in de techniek die is gericht op zijn carrière te projecteren op de leidende rol, als aanvulling op hun technische training met leidinggevende vaardigheden op het gebied van industriële organisatie.

Met betrekking tot de persoonlijke kenmerken, ofwel in hun vorige opleiding of werkervaring, studenten moeten worden gestart in hun vermogen om te werken in teams onder druk, moeten in staat zijn om de kansen te grijpen u een toenemende mondiale milieu, moet je een bepaalde kritische geest die hen in staat stellen om sociaal respectvol reflecties te krijgen en tot slot moet in staat zijn zelfstandig leren uit te voeren.

Eisen voor toelating

Het hebben van een officiële mate van technische engineering, engineering, of ingenieur die is gerelateerd aan elk gebied van de industrie.

Of hebben een officieel diploma, undergraduate of graduate die is niet gerelateerd aan de industrie, maar een minimum van twee jaar werkervaring in de industriesector wordt geverifieerd.

Of heeft u universitair diploma buiten de Spaanse Staat die vergelijkbaar is met één van de in dit artikel genoemde kwalificaties.

Ook voor de aanvragers die geen deel uitmaken van hun eerdere studies hebben afgerond in de Spaanse taal, moeten zij een niveau B1 in deze taal accrediteren.

Selectiecriteria

 • academische record (40%)
 • Professionele ervaring (40%)
 • Brief aan de cursus coördinator met de uitleg van de motivaties (20%)

briefings

 • Woensdag 25 mei, 2016 om 19:00
 • Donderdag 30 juni, 2016 om 19:00
Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum